Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@wsolpl, sprzedający powinien zwrócić Ci środki w ciągu 14 dni od otrzymania Twojej decyzji o odstąpieniu od umowy.
niby 14 dni , ale to on nawalił i powinien się zrehabilitować chociaż szybkim zwrotem środków .Jeśli zwleka Podziękuj mu za to odpowiednią oceną .
A jeśli się nie wywiąże w terminie to dopiero w tedy, mogę skorzystać z rekompensaty?
Powinien to zrobić bezzwłocznie, max czas ale przy zwrocie jest 14dni.
Sprzedający ma czas 14 dni na zwrot od daty anulowania zakupu,, a z POK mogę skorzystać 14 dni od dnia zakupu, w moim przypadku już minęło 14 dni od dnia zakupu a nie minęło 14 dni od dnia rozwiązania umowy. Czy w takim razie mogę skorzystać z POK nie czekając na zwrot od sprzedającego, w miom przypadku sprzedającemu pozostało jeszcze 10 dni na zwrot.
@wsolpl Skorzystać możesz, ale nie otrzymasz rekompensaty. Allegro zaczeka z zatwierdzeniem Twojego wniosku do czasu, aż minie termin na zwrot środków.
Próbowałem wypełnić wniosek w POK, i niemogę tego przejść bo ciągle jestem proszony o obniżenie kwoty o wartość zwrotu od sprzedającego, ale zwrotu nie ma więc wpisuję pełną kwotę i tak bez końca, nie wiem co z tym zrobić.
@wsolpl Twoja dyskusja ze sprzedającym wciąż trwa. Poczekaj proszę na potwierdzenie przelewu, które ma wysłać sprzedający. Wniosek o POK złożysz, jeśli nie otrzymasz zwrotu płatności. W tym momencie sprzedający zobowiązał się do wykonania przelewu.