Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj mija 10 dni po tym jak dostałem maila, że pieniądze za zwrot zostały wysłane i do tej pory nic. Pomoże ktoś?
Jak był mail od Allegro to niezmiernie rzadko się zdarza aby środki nie wróciły, jak było płacone ? ponieważ środki wracają tam skąd wyszły> sprawdź dokładnie.
@BusterWolf Podaj mi proszę dokładny numer zamówienia lub oferty, której dotyczył ten zwrot. Sprawdzę, czy sprzedający zlecił dla Ciebie zwrot w naszym systemie.
Pieniądze już są!
13509639104 można sprawdzić czy zostały zlecone pieniądze za anulację tej oferty
@goosiek8787 Zwrot został zlecony dzisiaj rano, jest w trakcie przetwarzania
O super bardzo Bardzo pani dziękuję i tak mam pytanie to Do ilu dni mogę się spodziewać zwrotu na koncie w takim razie
@goosiek8787 Jeśli zwrot zostanie przetworzony i już wyjdzie do Ciebie, to około 3 dni robocze zajmie księgowanie na Twoim koncie (dokładny czas zależy od m.in. godzin księgowań w Twoim banku).
@BusterWolf pieniądze zwrócone przez sprzedawcę przez Allegro Finanse wracają na instrument płatniczy, którym płaciłeś.
W przypadku kart płatniczych/kredytowych, może to zająć do 7 dni roboczych (VISA). Jeśli płaciłeś przekazem zleconym np. na poczcie, to powinien skontaktować sie z Tobą operator płatności (PAYU) o dane do zwrotu. Księgowanie tu może potrwać 14 dni.
Tu masz zresztą wyjaśnienia do praktycznie wszystkich metod płatności - https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/zasady-zwrotow-i-reklamacji/kiedy-i-jak-dostaniesz-zwrot-pie...