Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, ponad tydzień temu złożyłem wiosek POK ponieważ pracownik allegro kazał tak zrobić w dyskusji ponieważ nic ona nie wniosła i nie dało się porozumieć ze sprzedającym, jaki jest czas na jego rozpatrzenie?
@zbyniek16081996 przecież zapoznałeś się z regulaminem zgłaszając się po odszkodowanie ? jak nie to poczytaj https://allegro.pl/regulamin/zalacznik/9
Allegro.pl podejmuje decyzję o przyjęciu zgłoszenia w terminie 30 dni roboczych od otrzymania poprawnie wypełnionego Formularza wraz z następującymi załącznikami:
teraz sprzedający zgodził się na zwrot czyli mam 14 dni na odesłanie, jeśli nie odeślę i POK zostanie odrzucone to teraz ja ucierpię, albo jak odeśle a POK zostanie przyjęte to i tak starce koszt dostawy
@zbyniek16081996 jak dostaniesz z POK i tak musisz oddać towar więc nic Ci to nie zmienia, odeślij i poczekaj na kasę od sprzedawcy zawsze można powrócić do POK 🙂
Na odesłanie przy zwrocie masz 14 dni od odebrania, nie widzę powodu żebyś zwlekał 14 dni odeślij na dniach i za kilka dni będziesz miał kasę po co utrudniać se życie tym bardziej że już była dyskusja 😞
Ps skoro sprzedawca chce przyjąć zwrotu to POK i tak zostanie odrzucony i sobie zrobisz problem 😞
@zbyniek16081996 Na POK czeka się ok 7 dni więc poczekaj na decyzję, a towar zawsze możesz odesłać,,,,albo nie będziesz musiał. Sprzedający mail już swój czas na decyzję teraz zapewne boi się że może zostać zablokowane konto.
@kostas11 - skoro sprzedawca chce przyjąć zwrot to POK i tak zostanie odrzucony i sobie zrobisz problem
@LEW433 - Na POK czeka się ok 7 dni więc poczekaj na decyzję, a towar zawsze możesz odesłać,,,,albo nie będziesz musiał.
No to już teraz nie wiem.... czy to aby nie są sprzeczne komunikaty ?
oświećcie mnie chłopaki ...