anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ilość przedmiotów w podsumowaniu transakcji nie zgadza się z ilością włożonych do koszyka.

aussie_2007
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry.
Zgromadziłam przedmioty w koszyku, próbuję dokonać zakupu, ale przy wejściu w opcję "dostawa i płatność" część produktów znika. Po powrocie do koszyka klikam w ofertę przedmiotu nieuwzględnianego w podsumowaniu, oferta wydaje się być aktualna. 
Co może być tego powodem? 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Nawet jak włożysz do koszyka to nie jest to jeszcze Twoje i ktoś inny może te produkty kupić a jak sprzedawca wystawi te same przedmioty ponownie to nie wrócą do koszyka.

oznacz moderatorów

aussie_2007
#9 Pomysłodawca#

Nie mam problemu z zakupami, zdążyłam posiwieć i się zestarzeć razem z Allegro. 😉
Myślę, że występuje jakiś problem z formularzem zakupu, albo zwiecha w zamykaniu zakończonych ofert. W m iędzyczasie wywaliłam wszystkie przedmioty z koszyka, jeszcze raz otworzyłam interesujące mnie (i wciąż trwające) oferty, zapakowałam je ponownie do koszyka i nadal nie mogę kupić wszystkiego, co w koszyku.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

A nie płacisz przypadkiem allegro pay. czasem się zdarzy tak, ze nie wszystko tą metodą można zakupić... Nic innego mi do głowy nie przychodzi.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@aussie_2007, abym mogła to zweryfikować potrzebuje numery interesujących Cię ofert oraz nagranie ekranu, na którym opisywany problem jest widoczny. Wiadomość prześlij proszę na adres spolecznosc@allegro.pl, a w jej treści podaj proszę link do tego wątku. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

aussie_2007
#9 Pomysłodawca#

Dziękuję pięknie, po którejś próbie wszystko wróciło do normy. Zakupy zrobione. 🙂

Pozdrawiam serdecznie. 

oznacz moderatorów