Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Komentarz do transakcji: 4317059699 (Negatywny)
Dostałem informacje że na moim koncie pojawi się negatywna opinia za zakupy, problem polega na tym że nigdy mnie kupowałem takiego przedmiotu i nie wiem o co chodzi. albo to pomyłka albo jakaś wiadomość z wirusem:
Wkrótce na Twojej karcie użytkownika pojawi się komentarz dotyczący transakcji, w której brałeś udział.
Komentarz dotyczy transakcji: HUSTAWKA DZIECIECA TAKO ZWIERZATKA OWOCE 16 WZOROW
Komentarz wystawił: MoOnISs_3
Rodzaj komentarza:Negatywny
Treść komentarza:
"Płatność nie otrzymał i nie polecam tej osoby."
Wystaw komentarz Kontrahentowi
@kons000 Jesteś kupująca i w czym problem ?Nic nie rób
@kons000 Z jakiego adresu mailowego otrzymałeś taką wiadomość?
@kons000 to jest wirus, albo próba wyłudzenia danych. Miałem kiedyś podobnego maila, ale to było już parę lat temu. Pamiętam, że tematem też była huśtawka dla dziecka.
@mikeza Jaki tam (ś)wirus:D Zwykły scam/phishing (jakkolwiek to nazwać).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
1. Nie masz żadnego komentarza na koncie.
2. Sprzedający nie mogą wystawiać komentarzy od ponad 3 lat.
3. Nie przypominam sobie, aby allegro kiedykolwiek wysyłało mejle z informacją, że opinia za zakupy pojawi się na koncie (kiedyś było "otrzymałeś nowy komentarz, obecnie "otrzymałeś ocenę od kupującego" - w obu przypadkach w treści, a nie w temacie).
4. Reasumując: scam jak nic. Czasem wystarczy po prostu zwrócić uwagę na to, z jakiego adresu mejlowego coś takiego dotarło.
@kons000 Szukając czegoś innego przy okazji trafiłem https://niebezpiecznik.pl/post/niezbyt-popularny-ale-ciekawy-atak-na-negatywa-z-allegro/