Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem ostatnio jakieś ubranie uprzednio wybierając rozmiar. Zauważyłem, że informacja o wybranym rozmiarze nie jest dla mnie dostępna (nie ma jej ani w mailu potwierdzającym zakup ani w szczegółach zakupu na zakładce Moje zakupu).
W mailu potwierdzającym zakup (wysyłanym automatycznie przez Allegro do kupującego) powinna być informacja o wybranym wariancie (rozmiarze, kolorze, itp.) zakupionego przedmiotu.
Ta sama informacja powinna być dostępna dla kupującego na liście zakupów.
Uważam, że jest to bardzo proste do wdrożenia, a brak tej informacji jest uciążliwy dla kupującego (niepewność co właściwie kupiłem, brak możliwości odszukania tej informacji w przyszłości).
@seba_2000 dziękuję za Twoją sugestię i przepraszam, że musiałeś czekać na naszą odpowiedź, ale w szczegółach zakupów (zarówno w mailu jak i zakładce Moje zakupy) powinieneś mieć informację, o wybranym rozmiarze. Dlatego abyśmy mogli zweryfikować tę sytuację, potrzebujemy tutaj konkretnego przykładu, który pomoże nam zidentyfikować problem.
Dzień dobry,
Dziękuję za odpowiedź.
@_HolaOla_ napisał(a):(...) w szczegółach zakupów (zarówno w mailu jak i zakładce Moje zakupy) powinieneś mieć informację, o wybranym rozmiarze (...)
Jeśli by tak było, to nie byłoby problemu oraz nie zakładałbym tego wątku 😉
Problem właśnie w tym, że zarówno w mailu jak i w szczegółach zakupu brakuje tej informacji.
Od początku.
Kupiłem ubranie na aukcji wybierając uprzednio rozmiar:
To jest e-mail po zakupie:
To są szczegóły tego zakupu:
Jak widać, w żadnym miejscu nie ma informacji co właściwie (jaki rozmiar) kupiliśmy.
Proszę nie zwracać uwagi na cenę (79 vs 45,90 zł) - towar kupiłem podczas promocji, screen był z aktualnej oferty...
Czy ten przykład jest wystarczający?
@seba_2000 Bardzo dziękuję za doprecyzowanie! Skontaktuję się z odpowiednim zespołem i wyjaśnię tę sytuację. 🙂
Ok, bardzo dziękuję.
Czekam w takim razie na odpowiedź...
Aż dziwne, że ktoś przeoczył tą opcję (informowanie o wybranym wariancie przedmiotu). Chciałem tylko jeszcze pokazać, że na innych portalach to raczej standard:
Pozdrawiam
Dzień dobry, jak wygląda status tego zgłoszenia?
Minął kolejny miesiąc i nadal nie wiemy co kupujemy :))
Gdzie jest informacja o wybranym rozmiarze????
Zakup z przed chwili...
Mail:
Szczegóły zakupu:
Gdzie jest wybrany rozmiar???
Tu aukcja:
https://allegro.pl/oferta/czapka-z-daszkiem-new-era-ny-new-york-wys-karton-13313687767
I wybór rozmiaru na aukcji:
Tak ciężko dodać informację co wybraliśmy podczas zakupu do maila i do szczegółów zakupu?!
@seba_2000 Cześć. 🙂 Pracujemy nad wdrożeniem strony z dodatkowymi informacjami o zakupach (ze wszystkimi parametrami produktu, w tym rozmiaru).