anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

inne przekierowania do płatności w banku

MAMY ROZWIĄZANIE!
szzak
#1 Nowicjusz

Dokonałam zakupu firmowego, wybrałam przelew jako formę zapłaty i po przekierowaniu na stronę banku BNP Paribas widnieje "GOonline" zamiast "GOonline Biznes", z którego zawsze korzystamy. Jak mogę dokonać zapłaty w formie przelewu na prawidłowym pliku "Klienci biznesowi"?

Jak cofnęłam to pokazało, ze zakupu dokonano tylko płatność w trakcie...

Dodam, że chwilę wcześniej wykupiłam firmowo smart i przekierowało dobrze na "GOonline Biznes".

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@szzak brak możliwości przejścia do serwisu transakcyjnego dla klientów biznesowych wynika z ograniczeń technicznych, ale pracujemy obecnie nad umożliwieniem skorzystania z bramki pozwalającej na wybranie serwisu GOonline Biznes. 
Obecnie rozwiązaniem pozostaje wykonanie przelewu bezpośrednio z konta firmowgeo za pomocą przelewu tradycyjnego. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
szzak
#1 Nowicjusz

rozumiem, ale wybrałam formę przelewu (innego konkretnego przelewu czy to tradycyjny czy szybki nie było). Była jedna obca i ją wybrałam. A na ten moment nie mam możliwości inaczej dokonać zapłaty a tym samym zakupu.

Ale nadal zastanawia mnie fakt, że przy zakupie smart dało taka możliwość wyboru biznes...

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@szzak to zależy od ustawień banku, otrzymałam informację, że będziemy pracować, aby przy każdej transakcji można było wybrać konto prywatne lub firmowe, przekazałam również Twoje zgłoszenie do osób, które pracują nad tym tematem. 
Nie jestem w stanie niestety podać konkretów. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
szzak
#1 Nowicjusz

dziękuję

oznacz moderatorów
szzak
#1 Nowicjusz

Dzień dobry,

a mogę poprosić jeszcze o wystawienie faktury za opłaconą wczoraj usługę smart?

oznacz moderatorów