Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Inpost oferuje coś takiego jak paczka w weekend podczas generowania etykiety poza allegro.
Czy kupując na Allegro z wysyłką Smart! do paczkomatu, ta usługa jest domyślnie zaznaczona? Czy kurierzy uzupełniają paczkomaty w sobotę?
Z tego co wiem to ta usługa nie jest możliwa dla przesyłem Allegro Smart. Nadasz dzisiaj to trafi do paczkomatu w poniedziałek.
filatelista_200
@mdrogeria A może u tego sprzedawcy kurier już był po paczki tego dnia, i tak dla "zaspokojenia" kupującego nadał w paczkomacie? Efekt jest ten sam jeżeli chodzi o czas odebrania paczki przez kuriera.
@mdrogeria Miałem kiedyś przypadek, gdy paczka leżała w paczkomacie rekordowe 10 dni, zanim odebrał ją kurier🤣
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
To sprzedawca wywiązał się znakomicie jak nadane tego samego dnia co zakup. Moze nie miał na tyle przesyłek aby "wezwać" kuriera (za podjazd do 5 paczek trzeba zapłacić dodatkowo) dlatego nadał w paczkomacie.
Taka już u nas natura, ze robimy wszystko na ostatni dzwonek 🙂
@filatelista_2007 nie przypuszczam ze nadał z opcją Paczka w weekend bo to dodatkowy koszt 4,06 zł netto a powiem że jak weszła ta opcja to przestali uzupełniać paczkomaty w soboty bynajmniej u mnie ( kiedyś nadane w piątek miałem w sobotę w paczkomacie ) a tu jest jeszcze opcja kiedy wyciągną z paczkomatu sprzedawcy ?
@kostas11 To przestali czy nie przestali?
@Knowhere fajnie to opisałem 🙂 chodzi że przestali pakować zwykłe a wkładają paczki z opłaconą opcją paczka weekend 😄 a zwykłe czekają do poniedziałku 😞
@kostas11 Piłem do tego "bynajmniej", które nie jest synonimem "przynajmniej"😉
To nic dziwnego, że paczki z taką dodatkowo płatną usługą mają priorytet przed zwykłymi.
@Knowhere Miałem kiedyś przypadek, gdy paczka leżała w paczkomacie rekordowe 10 dni, zanim odebrał ją kurier - No to nieźle😀
U mnie śmieciarze częściej przyjeżdżają🤣
filatelista_200
@mdrogeria bo tak naprawdę wszystko zależny od kuriera, jak nie chce mieć przepełnionego paczkomatu to woli wrzucić w sobotę