Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uwaga! Czy ktoś miał podobną sytuację z Allegro / Intrum?
Dostałam wezwanie do zapłaty od firmy windykacyjnej Intrum, niby za jakieś zakupy na Allegro, których nigdy nie zrobiłam. List przyszedł na moje dane (imię, nazwisko, adres), ale numer klienta podany w piśmie nie należy do mnie i w ogóle nie mam pojęcia, o co chodzi.
Nigdy nie zamawiałam nic związanego z tą sprawą, a mimo to żądają ode mnie pieniędzy. Wygląda to jak pomyłka albo – co gorsza – ktoś mógł użyć moich danych bez mojej wiedzy.
Już napisałam do Allegro i Intrum, żeby to wyjaśnić, ale chciałabym wiedzieć, czy ktoś z Was też miał podobną sytuację? Czy to możliwe, że doszło do wycieku danych albo jakiegoś oszustwa?
Może masz więcej niż jedno konto i o tym nie wiesz? I to zadłużenie jest na tym drugim czy trzecim...
Tu zapytaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
taki problem ze ja mam tylko 2 konta ktore naleza do mnie
To musisz ogarniać je wszystkie
po co je zakładałeś jak nie obrabiasz?
@Client:49591252 Jest bardzo możliwe, że masz dwa lub więcej kont na Allegro.
Cześć, @Client:49591252. Widzę, że Twoje konto jest powiązane jeszcze z trzema innymi kontami na Allegro. Być może ktoś z Twojej rodziny/bliskich korzystał z pozostałych kont:
Client:126xxx312
Client:126xxx992
Client:47xxx072
.
@Client:49591252, proszę, abyś w tej sytuacji napisała przez formularz. W formularzu możesz wybrać sposób kontaktu: czat, kontakt telefoniczny lub mail.
@MiMaryczy w takiej sytuacji bylabys w stanie mi pomoc zalogowac sie na konto?