Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak zwrócić towar, który zgodnie z deklaracją nie dotarł na czas, a był kupiony poprzez Kup teraz za pobraniem? W formularzu zwrotów nie ma opcji samego zwrotu, tylko trzeba wypełniać konta bankowe. jak po prostu odstąpić od realizacji zamówienia, które nie dotarło oraz przy braku jakiejkolwiek informacji od sprzedającego?
Pozdrawiam
@Romanek100rz wyślij wiadomość do sprzedawcy np. przez centrum wiadomości o rezygnacji.
Dziękuję za odpowiedź. Tak zrobiłem, ale zapytałem tu, czy sama wiadomość wystarczy.
@Romanek100rz jeżeli faktycznie deklarowany przez sprzedawce czas został przekroczony to tak. Gorzej jak sugerowałeś się sugerowanym czasem wyliczanym przez algorytm allegro.
Nie. Towar kupiłem przez Kup Teraz za pobraniem w piątek 2.12.2022. W miedzy czasie napisałem dwie wiadomości do sprzedawcy odnośnie zakupu i co się z nim dzieje, bo było opisane jako "W środę towar u Ciebie". I nie mam żadnej odpowiedzi. po prostu cisza.
Dodam teraz jeszcze, że jak zgłosiłem dziś rano przed godziną 8 rezygnację i wysłałem wiadomości do sprzedawcy, to ten bez żadnej odpowiedzi przygotował 2 paczki o godzinie 10 i zgłosił je do kuriera. W miedzy czasie ja kupiłem już towar, który szukałem. Dziwi mnie zachowanie tego sprzedawcy. czy mam jeszcze gdzieś to zgłosić do Allegro?
@Romanek100rz zgłosiłeś rezygnację przed wysyłką to masz prawo packi nie podjąć , na wszelki wypadek napisz sprzedawcy żeby nie wysyłał bo przesyłki nie odbierzesz .
Wszelkie moje wiadomości do Sprzedawcy pozostają bez odpowiedzi.
O tak to wygląda:
Ja:
9 grudnia 2022 07:55
Wkład Lusterka PR+GRZ FORD MONDEO MK3 FIESTA MK6
9 grudnia 2022 10:55
9 grudnia 2022 10:56