Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Miałem sobie stare (=dawno założone) konto. Byłem z niego całkiem zadowolony, używałem go do zakupów zarówno prywatnych jak i firmowych. W którymś momencie zrobiłem "rodzinę" żeby żona i dzieci mogły mnie prosić o zakup. W ktorymś momencie allegro zaczęło nachalnie dopominać się o uzupelnienie Nipu. Uczciwie przyznaję, że nie pamiętam czy to było wymuszone, czy jedynie "mocno sugerowane". Ja naiwnie uzupełniłem. Nie od razu zorientowałem się, że to wyłączyło mi "Allegro Family".
I teraz żona co najwyżej mi może link mailem podesłać 😞 bez sensu.
No bez sensu
bo NIP nie ma nic wspólnego. Allegro family a co najwyżej z typem konta a allegro family nie istnieje od prawie półtora roku i każdy domownik musi mieć swoje konto
Allegro family nie istnieje? To co robi pozycja w menu konta? Owszem nip zmienia typ konta na firmowy co z kolei powoduje: "Allegro Family jest niedostępne dla użytkowników kont firmowych." przy próbie dodania. (W tym sensie NIP wyłącza allegro family)
@kjonca Allegro Family istnieje, wprowadza Cię w błąd, nie można tylko (aż) dzielić się Smartem w niej. NIP spowodował przejście na konto firmowe! a tu nie ma Family
No właśnie o tym napisałem - że allegro zepsuło mi konto :). Musiałem się wyżalić.