Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zakupilem skrzynke i chyba jej nie oplacilem ,ale pozniej wszedlem jeszcze raz i zakupilem drugi raz - oplacilem , i teraz nier moge anulowac tej nieoplaconej , prosze o pomoc
@debusfull jak nie masz opcji Anuluj zakup / Zwróć zakup to napisz do sprzedawcy wiadomość że rezygnujesz z pierwszego zamówienia.
zenada sprzedawca mi napisal ze nie moze anulowacx , wiec zaplacilem za drugi perodukt i sprzedzaawca wyslal 2 sztuki , napisal ze nie moze cofnaaci wylacic mi pieniedzy , stwierdzil ze mam nmie odbierac od kuriera , dodam tuylko ze nie bylo nic w statusiwe ze zostalo wyslane , wyslal mi to gdy zakupilem i oplacilem oba - tragedia
Żenada? Sprzedawca nie może ci anulować zamówienia bo odstąpienie od umowy robi kupujący. Jak kupujący nie umie kupować w internecie to niech lepiej nie kupuje bo se krzywde zrobi i jeszcze pretensje ma że nie umie od umowy odstąpić. Oczywiście że było że wysłane powiadomienie skoro zamówienie doszło tylko znowu nie potrafisz obsłużyć portalu i nawet nie wiesz gdzie dostałeś powiadomienia o paczce np na email albo do aplikacji przewoźnika. Zaiste żenada
@debusfull @az1rael Jeden wart drugiego, tzn. i kupujący i sprzedawca. Aż dziw bierze, jak ludzie potrafią komplikować proste rzeczy. Wystarczyło nie opłacać pierwszego zakupu, sam by się anulował w przepisanym terminie.
@SpeedyGonzalezz ale co masz do sprzedawcy? Ma mu anulować a potem kopac się z allegro o zwrot prowizji? Po co? Zrobi kupujacy zgodnie z prawem jak bozia przykazała i nikt sie z nikim o nic nie będzie musiał przepychać. @debusfull masz 14dni na odstąpienie od zakupu od odebrania nie pasuje odstap w systemie allegro spakuj odeślij zapomnij a nastepnym razem jak nie wiesz czy platność przeszła to napisz do sprzedawcy pytanie odpisze ci w max 24h w dzień roboczy
Dzwonilem chyba z 3 razy ktoregos dnia , bez odzewu , wolny sygnal - nie odebral telefonu
@debusfull Nie słuchaj sprzedających, oni nie lubią jak ktoś dokonuje zwrotu anuluje zakup. Masz prawo i już i czekaj na zwrot środków,
@debusfull A co to za zakup, odstąpić zawsze możesz w każdej chwili chyba że zakup nie podlega zwrotowi, lub ma go ograniczony.