Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mam takiej opcji w interfejsie www choć w tym linku jest na screenie. Mam wszystkie właśnie oprócz tej.
Ktoś tam zaspał ale spamować to potrafią.
@Client:70178358 nie zawsze i nie u każdego da się anulować zakup 😞
@Client:70178358 Widzisz opcję Zwróć zakup?
Kupiłeś od firmy czy od osoby prywatnej?
Od firmy. Dostałem od nich SMS żebym anulował zakup bo nie mają tego co wystawiają ... chyba.
Jakbym widział tę opcję to bym tu nie pytał. Przeglądarka FF 91.5.1esr
@Client:70178358 mogli zmienić status na inny i już nie anulujesz a swoją drogą, skoro nie mają towaru to niech oddadzą Ci kasę i zapomnij nie musisz nic anulować 🙂
Chyba tak zrobię bo telefonu do Allegra nie mogę znaleźć. Dzięki.
Tak tę opcje widzę ale to jest "Zwróć" a nie "Anuluj"
@Client:70178358 Możesz kliknąć 'zwróć' - efekt jest taki sam jak 'anuluj'.
Do tego w formularzu kontaktowym z wami muszę podać numer oferty której już nie ma. Ogarnijcie się trochę.
Mój numer
Czekam na kontakt.
@Client:70178358 Nikt do Ciebie nie zadzwoni, jak nie masz opcji anuluj to klikasz zwrot . działa podobnie, jak sprzedający jeszcze nie wysłał to nie powinien już wysyłać.
@Client:70178358 Każda oferta ma swój numer - nawet zakończona.
Nikt z allegro do Ciebie nie zadzwoni - musisz wysłać zgłoszenie przez formularz kontaktowy i zamówić rozmowę telefoniczną.
Aczkolwiek nie wiem po co chcesz to robić - jak napisał @kostas11 - nic nie musisz anulować bo nie masz takiego obowiązku.
W korespondencji ze sprzedającym poproś o zwrot wpłaty i na tym temat powinien się zakończyć.
Jeśli sprzedający będzie coś kręcił to otwórz dyskusję i tam poproś o zwrot pieniędzy.