Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
17.10.2024 sprzedający potwierdził 100% zwrotu pieniędzy za zwrócony towar do dziś tj. 12 listopada nie dostałem pieniędzy z allegro. Towar opłacony blikem. Jak długo czeka się na zwrot pieniędzy z allegro?
BLIK to ok 5dni po otrzymaniu maila od Allegro o tym ze sprzedający zwrócił. mail był?
Maila nie było. Rozpocząłem dyskusję, ale była odp., że sprzedający zlecił zwrot pieniędzy, ale pieniędzy nie ma!!!
@lufanor wskaż numer zamówienia, którego dotyczy sprawa.
e8c1d1f0-83aa-11ef-8506-fd3e4d10af04
Pilnuj dyskusji, sprzedający ma 24godz. na odpowiedź. Później masz pomoc Allegro.
Zwrot płatności to kwestia maks kilku dni. Sprawdź, czy czasem nie została anulowana płatność zamiast zwrotu. Wtedy nie będziesz miał na koncie płatności BLIK-iem, a środki wracają (tak jakby nigdy nie zostały pobrane).
Sprawdzałem płatność została dokonana, środków nie zwrócili
@lufanor sprawdziłam ten zwrot i sprzedający go zlecił w naszym systemie, ale w trakcie realizacji został anulowany (przykro mi, ale nie mam informacji z jakiego powodu), dlatego w tej sytuacji najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się ze sprzedającym i poinformujesz go, że zwrot do Ciebie nie dotarł.