Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem dwa kupony dodałem do konta i chciałem wykorzystać na zakup jednego produktu jak to zrobić bo jakoś mi się nie udaje
zaktualizowałem i niestety nie pomoglo
@Martomola przepraszam, ale w tej chwili taka możliwość działa wyłącznie w wersji przeglądarkowej na komputerze oraz w wersji mobilnej. Jeśli korzystasz z aplikacji zakupowej opcja łączenia kart podarunkowych będzie dostępna dopiero na początku 2023 roku.
Ok, czyli wszystko jasne. Dobre i to, wykorzystam te końcówki przy zakupie przez stronę… dziękuje
Czy funkcja jest już dostępna?
Chcę użyć 2 kuponów z monet, ale nie da się użyć ich naraz. To jak to wkońcu jest? Da się ich razem używać czy nie? Jeżeli nie to chcę odzyskać monety, a nie kupować coś na siłę, bo kupon ma datę ważności 2 tygodnie.
@KaziuuuuX Kupon z monet a karta podarunkowa to dwie różne rzeczy. Kuponów z monet nie da się połączyć.
W sprawie monet dostaniesz od nas wiadomość mejlową.
Witam,
Też niestety przed chwilą także padłem ofiarą naiwnego przekonania, że kupony z monet można łączyć... Wymieniłem 6 kuponow na łączną kwotę 110zl, a mogę wykorzystać 1 za 20zl... Prośba o informację, jak można wycofać pozostałe kupony z powrotem do postaci monet.
@alvaro_1987 poprosiłam o wymianę kuponów z powrotem na monety, wrócę jeszcze z potwierdzeniem, gdy dostanę odpowiedź.
@alvaro_1987 wracam z potwierdzeniem, że niewykorzystane kupony monetowe (70) zostały zamienione z powrotem na monety. Możesz z nich skorzystać i wymienić na kupon na formularzu płatności i dostawy.
Dziękuję za pomoc
Witam. Mogę również prosić o zamianę kuponów na monety?
@LoneGunman chodzi o ten kupon wymieniony dziś na 10 monet, tak?
to da się płacić kilkoma kuponami czy nie? bo mi tez dale nie działa
Cześć,
dzisiaj ja także dokonałem wymiany 30 monet na kupony po 10 zł, myśląc że uda się wykorzystać je wszystkie łącząc je w jednej transakcji. Czy istnieje możliwość ich zamiany jednego kuponu spowrotem na 10 monet a dwa pozostałe połączyć w jeden kupon 20 zł ?
A po co tak?
Bo nie da się wykorzystać 2 kuponów z monet. Kupon na 10 zł mi przepadnie, czego nie chce, a dwa pozostałe chciałbym połączyć w jeden za 20 zł (przy wymianie nie miałem możliwości wymiany na kupon za 20 zł od razu, nie wiem czemu)
Cześć! Dziękujemy za dobre informacje 🙂
Być może niedługo wymienię punkty Payback na kupony Allegro. Nigdy nie miałem kuponów z tego programu. Mam pytanie czy takie kupony również można łączyć?
Dodatkowo sugestia, która od dawna chodzi mi po głowie. Fajnie, gdyby z monet można wygenerować kupony o wyższym nominale niż obecne 10 i 20zł, a także przy zakupach wygenerować kupon większy niż 100zł.
Pozdrawiam!
@parada7777 czy możesz podać mi link do oferty, z której próbujesz skorzystać?