anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak edytować usunąć ocenę produktu

MAMY ROZWIĄZANIE!
bernid
#8 Zapaleniec#

Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz  dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak  zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?

oznacz moderatorów
2 792 ODPOWIEDZI 2 792
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@nekoszok proszę 🙂 Opinia usunięta. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów
TegraPolska
#8 Zapaleniec#

a jak mam wytlumaczyc klientowi w jaki sposob moze usunac opinie do produktu? chce to zrobic ale nie potrafi, a opinia widnieje caly czas w produkcie pomimo checi i dogadania sie co do usuniecia negatywnje opiniii

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@TegraPolska Twój klient może napisać do na tutaj lub przez formularz kontaktowy: https://allegro.pl/pomoc/kontakt. Kupujący nie ma możliwości samodzielnego usunięcia komentarza o produkcie. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Hendel123
#7 Wielbiciel#

Witam. Chciałbym usunąć swoją ocenę produktu nr. Aukcji 14286617118 Dziękuję i Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Hendel123 proszę 🙂 Usunęłam tę ocenę, jeśli jej nie edytowałeś to jutro otrzymasz e-mail z linkiem umożliwiającym ponowne wystawienie oceny (możesz to zrobić tylko 1 raz). 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów
mkepisty96
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, dogadałam się ze sprzedającym. Jednak nie mogę samodzielnie usunąć oceny za produkt. Proszę o usunięcie oceny z konta mkepisty96, Numer oferty: 11739599259

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mkepisty96 gotowe, opinia nie jest już widoczna, jeśli nie edytowałaś jej wcześniej otrzymasz e-mail z linkiem umożliwiającym ponownie wystawienie opinii (można to zrobić tylko jeden raz). 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów
mkepisty96
#8 Zapaleniec#

Dziękuję

oznacz moderatorów
Client:47606283
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, proszę o usunięcie moich komentarzy do wszystkich trzech produktów w zamówieniu nr:
09d65ef0-6d96-11ee-87dc-a51ed97be852

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:47606283 proszę opinie nie są już widoczne 🙂 Jeśli ich nie edytowałeś to otrzymasz e-mail z linkiem umożliwiającym zmianę opinii (można to zrobić tylko 1 raz). 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów
Client:47606283
#7 Wielbiciel#

dzięki

oznacz moderatorów
Client:27401806
#7 Wielbiciel#

Proszę o usunięcie opinii o produkcie. Opinię o sprzedawcy proszę pozostawić. 

NUMER ZAMÓWIENIA: e13acfa0-7bbc-11ee-8879-25a56cdff4c6

oznacz moderatorów
Client:101189014
#7 Wielbiciel#

witam,proszę o usunięcie oceny produktu pod zamówieniem ; 188ebca0-7956-11ee-afa8-01a01aa54c25

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:101189014 w tym zamówieniu kupiłeś trzy oferty i wystawiłeś trzy opinie o produktach, podaj proszę numery oferty, do której opinia ma zostać usunięta. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów
Client:101189014
#7 Wielbiciel#

witam. numer oferty to; 12839055241.

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:101189014 Opinia została usunięta 

oznacz moderatorów
mgd7210
#7 Wielbiciel#

Proszę o skasowanie oceny produktu
https://allegro.pl/oferta/swieze-surowe-mrozone-mieso-dla-psa-wolowe-as-10-kg-barf-bezpieczna-dostawa-8548515083#  

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mgd7210 proszę, opinia nie jest już widoczna. Jeśli wcześniej tego nie robiłaś, otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem umożliwiającym edycję oceny (można to zrobić tylko 1 raz). 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów
pysia1992_2007
#1 Nowicjusz#

Nie potrafię usunąć oceny produku nr. Zamówienia f64cd670-7d3a-11ee-96fd-b5f7844ff2ce 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@pysia1992_2007 przepraszam, że czekałaś na odpowiedź, sprawdziłam, że opinia została już usunięta i nie jest widoczna. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów