Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak korzystać z nawiasów (), cudzysłowiu "", plus+, mimus-. Czy są jeszcze inne znaki, co można łączyć ze sobą, a czego nie.
Podajcie porady dla szukających.
Podajcie jak można sobie ułatwić szukanie, a co np. Działa źle.
Ja np. Szukałem narzuty o wymiarach między 160/220, a 170/230, więc wpisałem:
Narzuta (160 170) (220 230), lub
Narzuta +(160 170) +(220 230), lub
Narzuta (160 170) (220 230) -200
I zawsze znajdowało mi narzuty o wymiarach 160/200 (oczywiście szukanie tylko w tytule i tam podane te wymiary)
Coś tu jest nie tak, z tą wyszukiwarką, co o tym myślicie.
PS. Zauważyliście, że wyszukiwarka w przeglądarce wyszukuje trochę inaczej niż aplikacja na android, bardzo ciekawe.
@Feather Sporo informacji na ten temat masz tu; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/wyszukiwanie-i-obserwowanie/jak-korzystac-z-wyszukiwarki-i-z...
* na pewno na końcu wyrazu, nic nie daje, serwis sam niezależnie odmienia wyrazy, i wyszukuje podobne, nawet często gdy popełnisz błąd to szuka podobne.
- tak jak pisałem powyżej nie zawsze działa : wpisałem -200, A i tak wyszukuje 160 na 200. Oprócz tej * nie zobaczyłem nic nowego w tej instrukcji.
Chyba to działa dokladnie tak jak zapisał w nazwie sprzedający czyli np. narzuta 120x200
Albo narzuta w wyszukiwarce i zakres podajesz na filtrach, z efektem po doprecyzowaniu kategorii
Te "x" to nic nie daje wiele razy to testowałem, tak samo jakby go nie było. Gdzieś taki filtr widziałem, ale jest tylko w bardzo konkretnej nieznanej mi kategorii l, nie ma tek po prostu.