Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam pytanie dotyczące zmiany adresu Paczkomatu. Robiąc dziś zakupy przez telefon okazało się, że z automatu został nadany adres paczkomatu z ostatniego zakupu który odbierała znajoma w innym mieście. Teraz chciałabym wrócić do swojego właściwego paczkomatu. Nie mogę znaleźć nigdzie zakładki gdzie to mogę zmienić.
Z poważaniem Jola
@soniakraft Teraz już nie zmienisz. Pisz do sprzedawcy i podaj właściwy.
@WREDZIA-W1 Tak jak jeszcze nie wysłał.
@LEW433 No, przecież wiadomo Nie będzie gonił przesyłki.
Odrazu napisałam do sprzedawcy, Z prośba by wysłał na właściwy. Myślałam jednak, że można zmienić to już na zaś, ale widać mogę to zrobić dopiero przy kolejnych zakupach.
@soniakraft Masz link do śledzenia paczki? Nie jestem pewien ale pamiętam że chyba na stronie InPostu jest możliwość przekierowania. Ewentualnie zadzwoń do nich może się uda przekierować.
Natomiast ja miałem podobny przypadek i żeby wykasować taki niechciany adres pisałem na kontakt Allegro. Podobno wykasowali, samemu tego wykasować się z pamięci alegrowej nie da.
Dziękuje za odpowiedzi.
Sprzedawca zmienił paczkomat 😊
Powrót do adresu z moim paczkomaty jest możliwy przy następnych zakupach. Wtedy wybiera się właściwy i on pozostaje już w adresach wysyłkowych.
Ale jak i gdzie zmienić w ustawieniach allegro na właściwy paczkomat a nie ten ostatni zapamiętany tak by sytuacja się nie powtarzała ??
sprawdziłem i odpowiem sobie sam i innym to może pomoże:
w allegro> ikona ludzik> konto> moje finanse> lista moich kont bankowych> i usunąć pay express ( z zapamiętanymi ów wcześniej danymi!!!)
przy chęci ponownego uruchomienia usługi przy najbliższych zakupach wybrać usługę ponownie i zwrócic uwagę tym razem jakie dane zapamięta usługa! na jaki paczkomat gdzie i do kogo wysyłamy czyniąc stałym zleceniem w usłudze pay exspress. pozdrawiam