anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak lub gdzie mogę zmienić adres paczkomatu?

soniakraft
#8 Zapaleniec#

Witam,

Mam pytanie dotyczące zmiany adresu Paczkomatu. Robiąc dziś zakupy przez telefon okazało się, że z automatu został nadany adres paczkomatu z ostatniego zakupu który odbierała znajoma w innym mieście. Teraz chciałabym wrócić do swojego właściwego paczkomatu. Nie mogę znaleźć nigdzie zakładki gdzie to mogę zmienić.

Z poważaniem Jola

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@soniakraft Teraz już nie zmienisz. Pisz do sprzedawcy i podaj właściwy.

Ula

Ula
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@WREDZIA-W1 Tak jak jeszcze nie wysłał.

oznacz moderatorów

WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@LEW433 No, przecież wiadomo laughing Nie będzie gonił przesyłki.

Ula

Ula
oznacz moderatorów

soniakraft
#8 Zapaleniec#

Odrazu napisałam do sprzedawcy, Z prośba by wysłał na właściwy.  Myślałam jednak, że można zmienić to już na zaś, ale widać mogę to zrobić dopiero przy kolejnych zakupach. 

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@soniakraft  Masz link do  śledzenia paczki?  Nie jestem pewien ale pamiętam  że  chyba na  stronie  InPostu  jest możliwość przekierowania.  Ewentualnie zadzwoń do nich może się uda przekierować.

Natomiast ja miałem podobny przypadek  i  żeby  wykasować  taki  niechciany adres pisałem  na kontakt Allegro. Podobno wykasowali,  samemu  tego  wykasować się z pamięci  alegrowej  nie da.

oznacz moderatorów

soniakraft
#8 Zapaleniec#

Dziękuje za odpowiedzi. 
Sprzedawca zmienił paczkomat 😊

Powrót do adresu z moim paczkomaty jest możliwy przy następnych zakupach. Wtedy wybiera się właściwy i on pozostaje już w adresach wysyłkowych. 

oznacz moderatorów

TomasCosby
#1 Nowicjusz#

Ale jak i gdzie zmienić w ustawieniach allegro na właściwy paczkomat a nie ten ostatni zapamiętany tak by sytuacja się nie powtarzała ??

oznacz moderatorów

TomasCosby
#1 Nowicjusz#

sprawdziłem i odpowiem sobie sam i innym to może pomoże:

w allegro> ikona ludzik> konto> moje finanse> lista moich kont bankowych> i usunąć pay express ( z zapamiętanymi ów wcześniej danymi!!!)

przy chęci ponownego uruchomienia usługi przy najbliższych zakupach wybrać usługę ponownie i zwrócic uwagę tym razem jakie dane zapamięta usługa! na jaki paczkomat gdzie i do kogo wysyłamy czyniąc stałym zleceniem w usłudze pay exspress. pozdrawiam

oznacz moderatorów