Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłam pokrowce w kolrze zileonym na krzesła przysłali mi w kolorze szarym zadzwoniłam i odesłałam a oni mi przysłali z powrotem ze niby firma zmieniła adres i to w dodatku na mój koszt bezczelność
A zglosilas zwrot przez allegro w zakladce moje zakupy?
a właśnie nie
To jak mieli ci nie odeslac twojego towaru na twoj koszt skoro w systemie nie odstapilas od umowy zglaszajac zwrot?
@Client:103881617 Czy ten nieaktualny adres to właśnie adres do zwrotu, który jest w zakładce "Zwroty" w ofercie? Czy kontaktowałeś się w tej sprawie ponownie ze sprzedającym?
@ko_alka pani odesłała przedmiot zdaje się bez odstapienia od umowy i zgloszenia zwrotu więc nie dziwie się że jej go odesłali nazad skoro nie wiedzieli co to jest i co maja z nim zrobić
dziekuje Ci Koryfeusz
zaraz sie tym zajme
Sprzedawca nie wrozka biuro z telefonem a magazyn 2 osobne komorki organizacyjne kazda zajmuje sie czym innym a sprzedawca za coebie odstapienia od umowy wszak nie zaznaczy trza samemu wtedy w systemie widac co to jest i z czego wynika i jak sie tym zajac
Koryfeusz wysyłając towar było jak wół napisane od kogo cholera przecież nie wysłałam anonimowo to mogli mi przysłać pieniązki też przekazem i nie robiłabym afery a tak dwa razy płaciłam za przesyłkę niech ida sobie w ch... zamowię pokrowce takie jakie chce od innego sprzedawcy.
@Client:103881617 oj możesz nie mieć racji taki dpd to np przez rodo koduje imię nazwisko adresata i zostawia *****
Także przyjmując towar oszczędziliby mi nerwów, nie mam w zwyczaju wysyłać anonimowych paczek.