Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po prostu chciałem się dowiedzieć czy jestem u kogoć na czarnej liscie i móc skontaktować się ze sprzedającym aby wszystko wyjaśnić i prosić o rozgrzeszenie.
kozak-dunski podczas próby zakupu u takiego sprzedawcy wyskoczy komunikat .
Listy tych którzy wpisali cię na CL nigdzie nie dostaniesz ale sam możesz się pewnie domyślać który sprzedawca nie był zadowolony z transakcji z tobą i taki mógł cię na nią wpisać .
@kozak-dunski Nie musisz o nic prosić. Załóż sobie nowe konto na Allegro, wtedy kupisz. Czarna lista blokuje tylko konkretne konto, nie osobę. Na Allegro można mieć dowolną ilość kont.
Nie ma kompletnie sensu zakładanie nowego konta tylko dlatego że ktoś cię wpisał na CL u innych możesz normalnie kupować .
Zgadza się. Pozo tym rzeczywiscie mogłem coś przeskrobać i już o tym zapomnieć. Wtedy czasem wystarczy kogoś przeprosic. Tylko chciałbym wiedzieć czy kogo 🙂
Najczęściej sprzedawca tak się rewanżuje za niesłuszny jego zdaniem komentarz lub znacząco zaniżoną ocenę za transakcje z nim . Jeśli jeszcze sam nie odczułeś takiej formy blokady u sprzedawcy to może nawet nikt cię jeszcze na nią nie wpisał .Możesz sam przeanalizować kto by mógł cię tam wpisać próbując robić zakupy u tych sprzedawców z którymi interesy i zobaczysz gdzie ci się nie uda ze względu na wpisanie twojej osoby na CL.