Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
nie , mam na myśli ostatnie powadomienie na moim koncie allegro o zakupie produktu , chciałabym aby jego nie było a nie mam możliwości go usuniecia sama 🙂
@DeLuxe606 Powiadomienia na Allegro można usunąć klikając w dzwonek, a następnie w trzy pionowe kropki. Pojawi się opcja "usuń wiadomość".
Jeśli chodzi o inne powiadomienie, podeślij proszę zrzut ekranu.
dziekuje o to właśnie mi chodziło 🙂 Pozdrawiam serdecznie 😉
@DeLuxe606 Również pozdrawiam 🙂
Poprosze o odblokowanie ukrytego zakupu z dnia 22 wrzesnia.dziekuje
@Client:50261941 Dzień dobry. Gotowe, Twój zakup został przywrócony 🙂
Ja także proszę o odblokowanie ukrytego zakupu (z dnia 27 września) 🙂
@CreativeMat, gotowe. 🙂
Uprzejmie proszę o przywrócenie ukrytych przed chwilą przypadkowo ofert
@SklepMetallco Na koncie, z którego piszesz, nie ma w tej chwili ukrytych zakupów, które mogłabym przywrócić.
Powinno być napisane że jeśli się ukryje zakupy to taki problem będzie z ich przywrociceniem. Ukryłam podgrzewacz który zakupiłam na allegro kolo lutego a teraz się zepsuł.
masz pretensje , a allegro pinformowało Cię takim okienkiem .
Jeśli klikniesz "ukryj", zakupy nie będą więcej widoczne na liście.
Uwaga! Ukrycie zakupu nie oznacza jego anulowania.
@Client:77276409, przywróciłam ten zakup.
Potrzebuję przywrócić historię wszystkich moich zakupów z lipca 2021r.
@mock74, po ukryciu zakupów, do zakładki Kupione może je przywrócić jedynie pracownik Allegro. Właśnie przywróciłam Twoje zakupy. 🙂
Witam,
Kupilem a pozniej anulowalem zakup struga elektrycznego, pozniej przez przypadek ukrylem ten zakup. Chcialbym miec go widocznego do momemtu kiedy sprzedajacy wykona przelez zwrotny. Moge prosic o przesuniecie tego produktu do moje zakupy.
pozdro
T
@Client:102312399, oczywiście, przywróciłam ten zakup do zakładki Moje zakupy. 🙂
Dzien dobry bardzo prosze o odkrycie moich zakupów z dnia 25.09. Pozdrawiam
@Client:37491758, gotowe. 🙂
Bo przez przypadek ukryłem jeden z zakupów a murze zwrócić cześć towaru