Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@marcin-113 widzę, że wszystkie zakupy z tego roku są widoczne w Twojej zakładce. Daj proszę znać jeśli Twoja wiadomość dotyczy starszego zamówienia.
Dzień Dobry czy mogę prosić o przywrócenie zakupu mibanda jakoś sprzed tygodnia, ukryłem niepotrzebnie
@Patrix3000, jasne - gotowe. 🙂
Proszę o pomoc w przywróceniu ukrytych zakupów w zakładce moje zakupy
Oczywiście pisz w jednym wątku
@krysia_as, przywróciłam Twoje ukryte zakupy. 🙂
Witam,
Czy mogę prosić i przywrócenie ukrytych zakupów od bmk_zanetka?
Nie aktualne.
Proszę o odblokowanie ukrytego zakupu z góry dziękuję!
@Tomaszb122, gotowe. 🙂
Witam, czy mógłbym prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów od dnia 01.05.2021 r. z mojego loginu Szurman23 gdyż mam jakieś niezgodności w płatnościach
@Szurman23, przywróciłam 2 Twoje zakupy ze wskazanego okresu.
7 października dodało mi dziecko do ukrytych na allegro moje zamówienie. Chodzi o tel lg k3 100 za 159.99 razem z przesyłką. . I po moim tel kontaktowym do tego sprzedawcy stwierdzili.ze nie mają tego zamówienia. .. A podałam inny adres zamieszkania niż muj. Czyli na adres [edycja] Proszę o odpowiedź jak moge przywrócić z ukrytych to zamówienie.
@Client:48744673, po ukryciu zamówienia, może przywrócić go jednie pracownik Allegro - zrobiłam to. 🙂
Witam, proszę o odkrycie moich ukrytych zakupów. Dziękuje.
@Client:77611329 Gotowe, zakupy przywrócone.
Witam, moglbym prosic od odblokowanie moich ukrytych zakopów ?
@coolbati Jasne, przywróciłam już Twoje ukryte zamówienia do zakładki Kupione.
Po zakupie towaru ukryłem to teraz jak go odzyskać?