Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:59665563 Cześć. Przywróciłam zakupy z listopada, znajdziesz je na swoim koncie.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Myślałam że pojawi się w jakiejś zakładce ukryte, a ono całkowicie mi zniknęło.
Owo zamówienie było również anulowane, bo zrobiłam je przez pomyłkę i chcialam się zapytać, kiedy dostałabym zwrot środków na konto?
@Client:84653629 Cześć. Przywróciłam Twój zakup. Znajdziesz go tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione. Informujemy o tym, że zostanie on trwale ukryty, na Allegro nie ma zakładki "ukryte".
Zwrot środków został zlecony wczoraj, zatem do końca jutrzejszego dnia powinien zaksięgować się na Twoim koncie.
Witam, potrzebuje przywrócić wszystkie ukryte transakcje na moim koncie. Jak mogę to zrobić?
@kejsi1999 Cześć! Gotowe, przywróciłam Twoje wszystkie ukryte zakupy.
Dzień dobry czy mogę prosić o przywrócenie moich zakupów z listopada? Dziękuję
@Renswiech Cześć 🙂 Oczywiście, przywróciłam Twoje ukryte zakupy z ostatniego miesiąca.
@_HolaOla_Witam czy mogę prosić o przywrocenie dwuch zakupów: zakup z 19 i 20 listopada 2021 r. "Duża bramka do ogrodu"
@katrina27 Cześć. Oczywiście, przywróciłam Twoje zakupy. Znajdziesz je na swoim koncie w zakładce Kupione 🙂
Proszę o przywrócenie lub odkrycie zakupu, bo niechcący nacisnęłam ukryj zakup a chce śledzić moją paczkę z góry dziękuję.
@Sabrinka0 Cześć. Przywróciłam zakupy z 22 listopada, znajdziesz je w zakładce Kupione 🙂
Mogę prosić o pomoc
@Client:44066528 Oczywiście, przywróciłam wszystkie ukryte zakupy z Twojego konta.
Bardzo proszę o przywrócenie zakupów z października
@Anna_Gorczyca Nie ma na Twoim koncie zakupów z października. Przywróciłam transakcję z 7 listopada.
Hej. Czy mógłbym prosić o przywrócenie zakupu który ukryłem przez pomyłkę wczoraj 22/11/2021? Pilna sprawa. Będę zobowiązany 🙂
Czy mogę prosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów?
@Client:45257665 @WojtekMarine Zakupy przywrócone 🙂
Bardzo dziękuję 😊
Pięknie dziękuję.