Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@kasia7610 Cześć, bardzo proszę, przywrócone 🙂
Witam, również prosiłabym o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu 🙂
Witam proszę również o przywrócenie mojego ukrytego zakupu
Dzień dobry.
W jaki sposób mogę przywrócić ukryte zakupy?
@piotrekbo, może to zrobić jedynie pracownik Allegro. Wskażesz, o który zakup chodzi? Chętnie pomogę. 🙂
Można przywrócić mój zakup Dacia sandero lampa. Nie dostałem zwrotu i chciałbym założyć dyskusje
@auto_lux_parts bardzo proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
witam ukryłem zakup i nie mam mozliwosci sprawdzenia przesyłki oraz czy podałem dobry nr jak to cofnac
@miniu1988, jeśli ukryłeś zakup, to go nie zobaczysz - mogę go jednak przywrócić do zakładki Kupione. 🙂
ok to poprosze tak zrobic
@miniu1988, przywróciłam Twój zakup z 14.04. 🙂
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie zakupu prostownicy fale loki koki?? Dziękuje i pozdrawiam.
@wiktoria1982 gotowe 🙂 zobaczysz ten zakup ponownie tutaj.
Poproszę o przywrócenie zakupów
@pawel123_21 widzę, że na Twoim koncie jedyne ukryte zakupy są z marca i stycznia, czy to są te, które mam przywrócić, czy ktoś już pomógł Ci w tej sprawie? 🙂
Witam. Ja tak ze proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Ppzdrawiam
Witam mam taki sam problem w zakładce moje zakupy na Allegro nie mam zamówionej rzeczy jak to odzyskać
-
Dzień dobry, mogłabym prosic o to aby moje ukryte zakupy powróciły na swoje wcześniejsze miejsce?
Dzień dobry @jhradziszewska! Proszę bardzo, zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.