Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:41103205, na Twoim koncie nie widzę zakupu od sprzedającego o tej nazwie. Mogę natomiast przywrócić wszystkie Twoje zakupy. 🙂
Ok poproszę
@Client:41103205, gotowe. 🙂
Poproszę o przywrócenie wszystkich najlepiej na juz dziękuję
Nic mi nie przywrucilo
@barbares22 Gotowe, przywróciłam już ten zakup, więc jest ponownie dostępny w Twojej zakładce Kupione.
dobry wieczor. prosze o przywrocenie ukrytej aukcji - mineralow w szklanych buteleczkach. kupilam je, a terqz nie pamietam, jakie to byly minearaly 🙈
@ksara_ Gotowe, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
witam przez przypadek ukryłam sobie zakup czy można go przywrócić ?
@DEX-1 Tak, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Chciałbym zobaczyć mój kiedyś ukryty zakup. Płyty Manowar 😉
@manowar70 Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Czy mogę prosić o przywrócenie wszystkich dzieisjeszysz zakupionych rzeczy na moim Allegro ?? I czy można prosić o anulowanie moich zapłat za te zakupy z dzisiaj czyli 13.12 ponieważ miałam wlam na konto 😞
Proszę o szybkie zadziałanie w mojej sprawie chce anulować te zakupy a nie mogę dopóki mi ich nie przywrócicie .
@kasialinkaa Cześć. Wszystkie zakupy są już przywrócone. Czy mogę Ci jeszcze jakoś pomóc w związku z włamaniem? Koniecznie zmień swoje dane logowania zarówno na konto Allegro, jak i na pocztę. Zachęcam Cię też do włączenia dwustopniowego logowania: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/logowanie-i-haslo/czym-jest-dwustopniowe-logowanie-i-dlaczeg...
Dziękuje bardzo mi pani pomogła . Odzyskałam prawie wszystkie pieniążki . Dużo czasu się nadzwonilam do firm i anulowalam zamówienia ale udało się . Tak mam pozamieniane hasła . Dziękuje za pomoc jeszcze raz
@kasialinkaa Cieszę się, że udało Ci się odzyskać płatności. Jeśli będziesz miała jakieś pytania lub będziesz potrzebowała pomocy, to daj proszę znać.
Poproszę o przywrócenie bluzy ps 🙂@_HolaOla_
@mario46_2005 Cześć. Bluza przywrócona 🙂