Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Prosze o przywrocenie moich ukrytych zakupow z miesiąca maja 2022r
@mateolinio2 Gotowe, przywróciłam Twoje zamówienia do zakładki Moje zakupy.
@fiollka7 Gotowe, zakupy są już ponownie widoczne w Twojej zakładce Moje zakupy.
Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z miesiąca maj?
@Client:45097116 Gotowe, zakupy przywrócone.
Czy ja również mogę prosić a przywrócenie zamówień z ostatnich kilku dni które ukryłam
@mariamichalowicz Oczywiście 🙂 Są już przywrócone.
Witam. Ja ukryłem ofertę zakończoną w tym miesiącu, prosił bym jeśli się da o przywrócenie.
Witam również poproszę o przywrócenie moich zakupów z tego miesiąca oraz z końcówki poprzedniego
Pozdrawiam
zakupiłam imbryk z zaparzaczem odebrałam przesyłkę i wystawiłam pozytywną ocenę po czym zakup skasowałam chciałabym odesłać sprzedajacemu - proszę o przywrócenie w moich zakupach tego imbryka
pozdrawiam
@emal58, przywróciłam ten zakup. 🙂
bardzo dziękuję
@emal58 Po odebraniu był ok, a nagle zrobił się be ? Nie gotuje wody czy nia zaparza herbaty ?
nie był ok
Witam również poproszę o przywrócenie moich ostatnich zakupów z tego miesiąca i końcówki poprzedniego
@bzykus007 Gotowe, przywróciłam część Twoich zakupów z tego okresu. Gdybyś chciał przywrócić jeszcze inne, pisz do nas śmiało.
Witam
proszę przywrócenie zakupu subwoofer denon
Dziękuje
@MOTORSPORT- Przywrócony 🙂
Witam, czy ktoś pomógłby mi odblokować/ od ukryć zakupy od yoka home, które ukryłam chyba z ponad rok temu?