Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, mógłbym prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 25/10. Z góry dziękuje i pozdrawiam
@Client:106980352 @kotexxx Gotowe, przywróciłam Wasze zamówienia do zakładki Moje zakupy.
@_HolaOla_ , @nat_not , @cloudcloud czy mozna prosic o przywrócenie moich zakupow z tego miesiaca? Pozdrawiam
@kwidyn1 Bardzo proszę, przywróciłam już ukryte zamówienia z listopada na Twoim koncie.
Czy możesz tez przywrócić ukryty przeze mnie zakup?? Jest jeden na moim koncie dzieki
@macieek55 Jasne, że tak 🙂 Gotowe, zakup przywrócony
Witam . Potrzebuje pomocy . Potrzebuje przywrócić ostatni zakup bo przypadkiem go ukryłam..
@asha101 Cześć 🙂 Bardzo proszę, zakup został przywrócony 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ moge prosic o przywrocenie ukrytych
Witam czy mogę również prosić o przywrócenie zakupu? Pozdrawiam
Witam,
bardzo proszę o przywrócenie mojego ostatniego zakupu - czapka 4f do zakładki kupione
dziekuje 🙂
@grzesiek4711 gotowe 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Bardzo dziękuje za expresowe działanie 🙂
Hej
Czy mogę również prosić o przywrócenie ukrytych zakupów?;)
Dziękuję i pozdrawiam
@lukasz74111 Hej 🙂 Pewnie, ostatnie ukryte zakupy zostały przywrócone 🙂
Witam. Mam problem z przywróceniem towaru który usunołem, a muszę go zwrócić. Da się coś z tym z zrobić?
@PERLA4_2010 zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
witam prosze o przywrocenie ukrytych przeze mnie zakupów. dokonałam ich ukrycia omyłkowo. pozdrawiam
Witam jak przywróci ukryty zakup? Potrzebuje odzyskać bo mam zakup niekompletny
@djgregor87 proszę 🙂 Zobaczysz te zakupy ponownie w tej zakładce.