Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z lutego
@EWENIU przywróciłam już Twoje zakupy do zakładki.
@majes986 Cześć. 🙂 Przywróciłam dla Ciebie ostatni ukryty zakup
Ukryłem przez przypadek swój ostatni zakup i chciałbym go spowroren widzieć w kupionych
@wojtek198615 Cześć, przywróciłam ostatnio ukryte zakupy na Twoim koncie. 🙂
Witam,
bardzo proszę o pomoc @ko_alka@la_nika @nat_not @_HolaOla_ w przywróceniu moich ukrytych zakupów. Z góry dziękuje
pozdrawiam
@Marcelka1990 Cześć. 🙂 Przywróciłam zakupy na Twoim koncie
Prośba o przywrócenie zakupu
O przywrócenie ukrytych zakupów trzeba wywołać i poprosić moderatorki @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ One mają dar szybkiego odnajdywania 😊
@szogunester Cześć. 🙂 Przywróciłam dla Ciebie ostatni ukryty zakup
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu.
@szogunester możesz napisać którego zakupu? Jeśli chodzi o wszystkie to nie ma problemu, mogę je przywrócić, ale daj znać (ostatni ukryty zakup jest z 18.12.2022).
Dziękuje już jest Ok
Witam, poproszę o przywrócenie zakupu z dnia 08.07.22r. Buty Trampki ADIDAS SUPERSTAR AF5666 39 1/3 , Sprzedający saleneo-plus , nr. oferty : 12178899042
12178899042 |
@dunisss17 ten zakup powinien być widoczny w Twojej zakładce 🙂
Czy można przywrócić moje dzisiejsze zakupy 23.03, nieopłacalne a jest niewidoczne
@wwyspaa Zamówienie z wczoraj jest dostępne w Twojej zakładce Moje zakupy.
proszę o pomoc w ukrytych zakupach, chciałam zapłacić za zakupy a niechćacy je ukryłam
W takich przypadkach trzeba wywołać i poprosić o to nasze moderatorki @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie?