Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry @Grulcia8! Proszę, przywróciłam ten zakup.
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
witam czy jest ktos w stanie mi pomóc. Potrzebuję aby ktos przywrócił mój ukryty zakup. Jest to wedka savage gear sg2... zakupiona 30 czerwca 2024. Tylko że zakup ten nie widnieje na moim koncie a na. Koncie o loginie grabibas. Czy da radę to przywrócić. Pozdrawiam
@I6n4s Przykro mi, ale ze względów bezpieczeństwa nie mogę przywrócić zakupu na koncie innym niż to, z którego piszesz.
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/jak-przywr%C3%B3ci%C4%87-ukryte-og%C5%82o...
to jest link do zapytania już z właściwego konta. jeśli jest to możliwe to proszę o przywrócenie zakupu. Pozdrawiam
Witam. Ukryłem przypadkowo jeden zakup. Mogę prosić o przywrócenie go z powrotem
@marku2_2007 Musisz poprosić moderatora, samo tu napisanie nić nie da😁: @mr_oma @_HolaOla_ @la_nika
@marku2_2007, jasne, zrobione. 🙂
@mr_oma Tu już jest w abonamencie.😂
Ja również przypadkiem dzisiaj usunęłam zakup, który jeszcze nie przyszedł. Czy mogłabym prosić o jego przywrócenie?
@Client:93454055 jasne, już przywrócone 👍
Witam tu blazka1991 chcialbym prosic o przywrocenie zakupow w zakladce moje zakupy poniewaz dwie pozycje sa usuniete.
@blazka1991 gotowe, znajdziesz je w zakładce Kupione.
Witam
Czy mogę również prosić o przywrócenie zakupów, które ukryłam przez przypadek, a mianowaicie chodzi mi o przywrócenie plandeki z mojego konta . Dziękuję
@scyzorowa proszę bardzo! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Ja również przypadkiem dzisiaj usunąłem zakupy, które jeszcze nie przyszły. Czy mógłbym prosić o jego przywrócenie?
Też ukryłem sobie paczki a chce je anulować ale nie mogę można mi pomóc
@Client:100889734 można i już przywróciłam Twoje zamówienia do zakładki, więc są już tam ponownie widoczne.
Dzień dobry. Czy również mogła bym poprosić o przywrócenie ukrytego zamówienia z dnia 25.07.2024r.?
@Client:51021523 jasne, gotowe.