Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@sheiki_kowal Bardzo proszę, zakupy przywrócone.
Dzień dobry. Proszę o przywrócenie mojej listy zakupów z grudnia bieżącego roku. Dziękuję i pozdrawiam
@rafal_chudy zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 27.04.2022
Poprosiłbym o przywrócenie zakupów, bo przez pomyłkę w aplikacji została ona ukryta i nie widzę jej w zakupach a chciałbym jedna z nich anulować
@NLSuwalki Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Witaj.Przez przypadek ukryłem jeden zakup z mojej listy. Mogę prosić o przywrócenie. Zakup z dnia 20.07.2021
Dziękuję i pozdrawiam
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 07.10.2024 r.
Pozdrawiam 🙂
Witam, czy mogłabym prosić o przywrócenie mojego zakupu z dnia 31.01.2022 ?
@44523189 tak oczywiście, przepraszam, że czekałaś. Zakup został przywrócony i zobaczysz go ponownie w tej zakładce.
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie zakupu na moim koncie Huawei P8 lite ALE 21 -A ??? Chciałam zrobić prezent dla chłopaka, ale po kilku dniach niestety muszę zwrócić produkt ze względu na wady ukryte, a niestety ukryłam zakup
@emilcia243 Cześć. 🙂 Jasne, zakup przywrócony. 🙂
zakupiłam rzeczy, które chcę zwrócić i chyba je z zakładki kupione przez przypadek usunęłam. chciałabym je zwrócić a nie mogę wygenerować naklejki na smart. poprosze o spowodowanie widocznej transakcji na moim koncie
@Client:47372452 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki 🙂
Bardzo dziękuję! i pozdrawiam 🙂
Czy jest możliwość przywrócenia kupna tych przedmiotów od tego użytkownika?
Barrzo ważne.
Czy jest możliwość przywrócenia mojego zakupu?