Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, proszę o pomoc w przywróceniu zakupu z ukrytych. Błędnie nacisnąłam ukryj zakup i teraz go nigdzie nie ma. Chciałabym zmienić płatność za pobraniem na kurier gls, płatność elektroniczna. To też wpłynie na koszt dostawy.
Z góry dziękuję za pomoc
@Client:43178616 zakup przywrócony, jest widoczny ponownie tutaj.
Dziękuję bardzo!
Jak mogę przywrócić ukryte zakupy od clineo_pl
Napisz do allegro o przywrócenie ukrytych zakupów.
@Client:43451032 Na Twoim koncie nie ma ukrytych zakupów, wszystkie Twoje zamówienia są widoczne w Twojej zakładce Kupione.
Witam, czy mógłbym prosić w podobnym problemie? Chodzi o przywrócenie moich ukrytych zakupów od 15 do 18 maja.
@Adamczyk78 Przywróciłam już do Twojej zakładki Kupione zakupy, o które prosiłeś.
Dziękuję
Bardzo proszę o przywrócenie ukrytego zakupu na moim profilu. Chodzi o przedmiot: Gra w Relacje - dla par, UMACNIA WIĘZI W ZWIĄZKU!
(14006232918)
Bardzo proszę o przywrócenie ukrytego zakupu na moim profilu. Chodzi o przedmiot: Gra w Relacje - dla par, UMACNIA WIĘZI W ZWIĄZKU!
(14006232918)
@apmichalowscy bardzo proszę, gotowe.
Witam, mógłby któryś z moderatorów przywrócić mi wszystkie ukryte zakupy na Allegro ?
@Lysy04254 Mógłby i już to nawet zrobiłam. Wszystkie zakupy są już ponownie w Twojej zakładce Kupione.
Super, dziękuje bardzo :)))
Witam przez przypadek ukryłem wczorajszy zakup proszę o przywrócenie
Pisz bezpośrednio do allegro prośbę o przywróceniu listy zakupowej.
@Agnies1985 Zakup przywrócony do Twojej zakładki Kupione.
Witam, przypadkowo usunęłam nieopłacone zakupy klikając ukryj. Proszę o przywrócenie.
@la_nika Kto dzisiaj na straży?