Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@matylda43 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Czy mogę prosić o przywrócenie mojego ostatniego ukrytego zakupu?
@BoomBubbleGum Oczywiście 🙂 Już przywrócony.
Czy mogę prosić o przywrócenie mojego ukrytego zakupu z zegarkiem Garmin?
@tranzit53 Gotowe, zakup przywrócony.
Chciałbym dowiedzieć się jak mogę odkryć zakupy, które ukryłam 30. 09.2021.
@Client:36945999 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Dziękuję. Mogę jeszcze prosic o przywrócenie drugiego zakupu z tego dnia? Będę bardzo wdzięczny.
Chodzi o zakup od Biofol.
Witam. Ukryłam zakup i chciałabym go zobaczyć gdyż klikłam tą funkcję przez przypadek
@DAGMAL-Meble Przywróciłam do Twojej zakładki zakup z maja. Daj znać, jeśli chodziło o inną ofertę.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu w dniu 30.09.2021
@pawelbalchan Zakup z tego dnia jest dostępny w Twojej zakładce Kupione.
Potrzebuje przywrócić ukryta aukcje kamerki samochodowej bo niestety się zepsuła
@bilon1990 Oferta powinna być już ponownie dostępna w Twojej zakładce 🙂
Dzień dobry,
niefortunnie kliknąłem i usunąłem zakupo kapelusz (niecałe 2 tygodnie temu kupiony). Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam 🙂
@Piotr.Wojcik Zakup przywrócony, jest ponownie dostępny w Twojej zakładce Kupione. Dobrego weekendu 🙂
Wielki dzięki i wzajemności 🙂
Dzień dobry chciałbym cofnąć ukryte zakupy ( najlepiej wszystkie), ale już przeczytałem, że sam tego nie zrobię.
Proszę moderatora o przywrócenie jeżeli istnieje taka możliwość byłbym wdzięczny. Dziękuję
Pozdrawiam Patryk O.
@Patryk4848 Wszystkie ukryte zamówienia są już ponownie dostępne w Twojej zakładce Kupione. Dobrego popołudnia!