Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:86471476 Jest taka możliwość - przywróciłam wszystkie zakupy na Twoim koncie. 🙂
dzien dobry. prosze o przywrocenie zakupu 10483696914. pozdrawiam
@ItalyStore Cześć, zakup przywrócony. Pozdrawiam 🙂
Czy mogę poprosić o przywrócenie ukrytego przedmiotu z listy zakupów. Data zakupu to 6.02.2021.
Pozdrawiam
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:37675806 Cześć 🙂 Oczywiście, zakup został przywrócony
Bardzo proszę o przywrócenie zakupów z lutego i stycznia.
@falklanday Zakupy zostały przywrócone 🙂
Witam, czy takze moglbym poprosic o przywrocenie ukrytych zakupow?
witam nie moge przywrócic rzeczy które przez przypadek ukryłam nie widzi nawet osoba od której zamówiłam wczoraj
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ tylko moderatorzy mogą przywrócić twoje ukryte zakupy
@Client:45308491 Przywróciłam już Twoje zamówienie do zakładki Moje zakupy, więc sprawdź ją proszę ponownie.
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z zeszłego tygodnia. z góry dziękuję
@pawelloping Gotowe, zamówienia są już ponownie dostępne w zakładce Moje zakupy.
Proszę o pomoc w przywróceniu zakupów w lutym 2022.
@BeattaP Gotowe, zakupy przywrócone, więc sprawdź proszę ponownie zakładkę Moje zakupy.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam czy moge prosić o przywrocenie ukrytych zakupów?
@Maciek34101 Gotowe, zakupy przywrócone, więc sprawdź proszę ponownie zakładkę Moje zakupy.