anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę zrobić zestawienie zwrotów transakcji bezgotówkowych z Allegro?

madziakh
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry, jak mogę zrobić zestawienie zwrotów transakcji bezgotówkowych z Allegro? Mam kilka zakupów przez kartę firmową i potrzebuję uzyskać informację na temat zwróconych mi pieniędzy z 2023 i 2024 roku.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @madziakh! Wygenerowanie takiego zestawienia z Allegro nie będzie możliwe. Najprawdopodobniej możesz wygenerować takie zestawienie na stronie banku, z którego usług korzystasz przy zakupach firmowych.  

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

madziakh
#1 Nowicjusz#

To nie jest problemem, natomiast muszę udowodnić US, że nie są to wpływy zarobkowe. Gdybym mógł chociaż wyświetlić w Allegro kwoty zwrotów to dużo by pomogło w znalezieniu określonych zakupów, w zasadzie zostały mi 4 z 2023 roku.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@madziakh w takim razie spróbuj je proszę znaleźć w zakładce Moje zakupy. Zwrócone zamówienia są od razu widoczne, nie trzeba wchodzić w szczegóły:

la_nika_1-1734702203586.png

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

madziakh
#1 Nowicjusz#

To nie jest rozwiązanie. Tak robię cały czas. Muszę wejść w szczegóły każdego zakupu, żeby sprawdzić co zostało zwrócone. W zasadzie wszystkie zakupy robię w Internecie, tego jest mnóstwo na moim koncie Allegro. Dodatkowo zwrot na konto może pochodzić z jakiejś reklamację z 2022 roku. Generalnie, przegląd zakupów na Allegro jest trudny przy dużych ilościach. Tym bardziej, że jak wychodzę z podglądu danego zakupu to strona wraca albo do najnowszego albo do najstarszego, w zależności od ustawienia, masakra....

oznacz moderatorów