Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć
dostalam dziś wezwanie na komendę w charakterze świadka. Sprawie zakupu jakiegoś soda bezprzewodowego. Raz nie pamiętam żebym go kupiła ( chyba że z 4 lata temu ) dwa nie mam w historii
O co może chodzić z tym wezwaniem ? Trochę zgłupiałam
Słownik PADA nie soda 🙂
@SandruZiolkowska Możliwe, że policja odkryła sprzedaż kradzionego towaru i ty taki towar kupiłaś. Jest to w takim wypadku paserstwo (nieumyślne). Policja w takim wypadku musi przejechać po kupujących, bo to wykroczenie. Jednak nie wiem jak w praktyce karają, może chcą tylko wypytać co i jak.
Nie pamiętam żebym kupiła w ogóle pad.Dwa muszę tam iść ? Masakra jakaś ale dzięki za info
@SandruZiolkowska Niestawiennictwo = kara pieniężna. Niestety ale musisz.
A jak pada nie kupowałaś, może ktoś namącił na twoje dane? Mamy dziwne czasy.
**piiip**isty początek nowego roku 🥵🤬
dzięki pójdę …a wiesz jak znaleźć ten przedmiot ? W historii brak bo to mogło być 4 lata temu pandemia itp wtedy kupiłam sobie psp 🤦:płeć_żeńska:😅
@SandruZiolkowska Poszukaj na mailu.
Ewentualnie pobierz swoją historię transakcji z poniższego linka:
https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/pobieranie-swoich-danych/utworz-raport
@SandruZiolkowska zakupy są tylko 2,5 roku widoczne
Hej mody 🙂
jesteście w stanie znaleźć w moich zakupach pada ? Może to być okres około 3/4 lat temu ..
Hej @SandruZiolkowska! Niestety my również nie odnajdziemy tego zakupu. W zakładce Moje zakupy widzisz zamówienia z ostatnich 2,5 roku, my tak samo, ale możesz pobrać dane dotyczące zakupów. Otrzymasz listę wszystkich zakupów z konta i będziesz mogła sprawezić kiedy kupiłaś tego pada, czy w ogóle dokonałaś takiego zamówienia itp.
Aby to zrobić wejdź na stronę Kopie Twoich danych. Możesz też przejść do niej z zakładki Dane konta. Kliknij [utwórz kopię danych].
Tutaj w razie potrzeby dokładna instrukcja.