Kupiłem telewizor. Ale szybko się rozmyśliłem. Myślałem że jak dam zwróć bo nie było anuluj to nie przyślą. A tu jednak. Teraz nie mam opcji zwróć towar. Zwrot moge do jutra zrobić. Co moge Teraz?
@kamilek3235 a po co odbierałem?
@kamilek3235 odstąpiłeś od umowy, więc odeślij w czym masz problem, po czasie nie ma znaczenia, śmiało jutro nadaj na adres z zakładki zwroty 🙂
Cześć, @kamilek3235. Sprzedający jeszcze nie nadał zamówienia. Jeśli nie widzisz u siebie opcji anulacji, a chcesz z zrezygnować z zakupu, to skorzystaj z opcji [Zwróć zakup] w zakładce Moje Allegro -> Moje zakupy -> Szczegóły zakupu.
Edycja: Moja wcześniejsza wiadomość dotyczy Twojego dzisiejszego zamówienia, ale widzę, że wcześniej też zamawiałeś telewizor 🙂
Jeśli chodzi konkretnie o zamówienie ed8c9dd0-0362-11f1-89cf-9b7617154cc6, to sprzedający powinien odebrać od Ciebie towar na własny koszt, ponieważ wysłał zakup już po tym, gdy zgłosiłeś odstąpienie od umowy.
Myślałem że zostawię sb ten tv. Lecz rozmyśliłem się. Jak dałem zwrot wcześniej to mogłem zwrocic do 20 lutego. 9 lutego otrzymalem towar. Poinformowalem sprzedawce ze zostawiam na ta chwile tv. Od otrzymania towaru mam 14 dni na zwrot czyli jeszcze jutro mogę. Ale nie mam opcji zwróć.rozmawialem rano z allegro. Zamówią mi kuriera tak pani powiedziała z czatu. Podałem wagę wymiary adres tel adres email. Miałem dostać etykiete na maila.do tej pory nic nie mam i się martwię czy zdążę to wysłać do jutra. I chce wiedzieć czy jakoś mogę jeszcze zglosic
ed8c9dd0-0362-11f1-89cf-9b7617154cc6 o to zamówienie chodzi
@kamilek3235 kurier jest zamówiony na jutro tj. 23.02 między godziną 12-14. Konkretna godzina jest uzależniona od możliwości kuriera. W sprawie nr 59353519 (wiadomość wysłana dzisiaj o 16:34) otrzymałeś od nas etykietę i wszystkie informacje 🙂
Dziękuję bardzo 👍🙂