anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak moge zwrocic towar

kamilek3235
#1 Nowicjusz

Kupiłem telewizor. Ale szybko się rozmyśliłem. Myślałem że jak dam zwróć bo nie było anuluj to nie przyślą. A tu jednak. Teraz nie mam opcji zwróć towar. Zwrot moge do jutra zrobić. Co moge Teraz? 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kamilek3235 a po co odbierałem?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kamilek3235 odstąpiłeś od umowy, więc odeślij w czym masz problem, po czasie nie ma znaczenia, śmiało jutro nadaj na adres z zakładki zwroty 🙂

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @kamilek3235. Sprzedający jeszcze nie nadał zamówienia. Jeśli nie widzisz u siebie opcji anulacji, a chcesz z zrezygnować z zakupu, to skorzystaj z opcji [Zwróć zakup] w zakładce Moje Allegro -> Moje zakupy -> Szczegóły zakupu. 

Edycja: Moja wcześniejsza wiadomość dotyczy Twojego dzisiejszego zamówienia, ale widzę, że wcześniej też zamawiałeś telewizor 🙂 

Jeśli chodzi konkretnie o zamówienie ed8c9dd0-0362-11f1-89cf-9b7617154cc6, to sprzedający powinien odebrać od Ciebie towar na własny koszt, ponieważ wysłał zakup już po tym, gdy zgłosiłeś odstąpienie od umowy.  

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kamilek3235
#1 Nowicjusz

Myślałem że zostawię sb ten tv. Lecz rozmyśliłem się. Jak dałem zwrot wcześniej to mogłem zwrocic do 20 lutego. 9 lutego otrzymalem towar. Poinformowalem sprzedawce ze zostawiam na ta chwile tv. Od otrzymania towaru mam 14 dni na zwrot czyli jeszcze jutro mogę. Ale nie mam opcji zwróć.rozmawialem rano z allegro. Zamówią  mi kuriera tak pani powiedziała z czatu. Podałem wagę wymiary adres tel adres email. Miałem dostać etykiete na maila.do tej pory nic nie mam i się martwię czy zdążę to wysłać do jutra. I chce wiedzieć czy jakoś mogę jeszcze zglosic 

oznacz moderatorów

kamilek3235
#1 Nowicjusz

ed8c9dd0-0362-11f1-89cf-9b7617154cc6 o to zamówienie chodzi

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kamilek3235 kurier jest zamówiony na jutro tj. 23.02 między godziną 12-14. Konkretna godzina jest uzależniona od możliwości kuriera. W sprawie nr 59353519 (wiadomość wysłana dzisiaj o 16:34) otrzymałeś od nas etykietę i wszystkie informacje 🙂 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kamilek3235
#1 Nowicjusz

Dziękuję bardzo 👍🙂

oznacz moderatorów