Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam jak mogę dodać numer przesyłki zwrotnej w formularz zwrotnym ponieważ zamówiłem część która mi nie pasowała i zrobiłem zwrot na allegro ale że przesyłka była za pobraniem to miałem możliwość zwrotu (wyślę produkt samodzielnie) zamówiłem kuriera i wysłałem na wskazany adres. śledziłem przesyłkę przez stronę kurierską przesyłka została dostarczona i odebrana minęło 5 dni i cisza a jak wejdę w szczegóły zwrotu na allegro to mam status że przesyłka nie nadana i jak tam dodać numer przesyłki z góry dziękuję za pomoc
dlatego że firma twierdzi że nic nie otrzymała a na allegro jest status że nic nie wysłałem i jak mam to teraz udowodnić że ja wysłałem
@damian2g
Masz numer przesyłki to podaj go bezpośrednio Adresatowi - niech szuka (np. kto odebrał po jego stronie i gdzie jest jej zawartość).
Wpisanie tego numeru na Allegro nie spowoduje, że Twoja przesyłka zyska np. na wiarygodności.
@damian2g najlepiej załącz zdjęcie etykiety.
@damian2g, jeśli organizowałeś zwrot samodzielnie, nie możesz śledzić statusu przesyłki zwrotnej z poziomu Allegro (od 7 marca będzie to możliwe, ale dla metody Allegro Paczkomaty InPost bez aktywnej usługi Allegro Smart!, o czym pisaliśmy tutaj).
@damian2g Napisz do sprzedawcy zapytanie kiedy odda Ci kasę i tam podaj numer przesyłki.
otworzyć dyskusję i mu tak napisać
@damian2g może być i dyskusja