Moja opinia dotyczy paczkomatów DHL oraz Orlen. Jestem niskiego wzrostu, a ostatnio nagminnie paczki lądują w górnych przegródkach. I to nawet nie byłby problem gdyby kurier użył mózgu i położył paczki przy zewnętrznej krawędzi: nie, on je wpycha na sam tył.
Nie ma możliwości zgloszenia problemu na liście automatu, żeby wyoślić problem.
@Capuputka1980 cześć! Niestety nie mamy wpływu na decyzje przewoźników względem udostępnienia wyboru skrytek w swoich metodach dostawy. Natomiast mogę zachęcić Cię do korzystania z dostaw Allegro One Box. Na swoim koncie możesz ustawić preferowaną wysokość skrytek do których będą doręczane przesyłki 🙂
wciaz nie mam przekonania ze to jest wlasciwa tuba informacyjna hehe
czesc Alicja,
wiem ze allegro one ten problem rozwiazalo. Naprawde sa do przodu!! Ja osobiscie nie korzystalam z tychze paczkomatow bo preferuje obsluge manualna a wprowadzanie numeru tel uwazam za uciazliwe.
pzdr
Też mnie to mega **piiip**a, mała paczuszka foliopak, a **piiip**ona na sam koniec w głąb skrytki.
no wlasnie. Ze kurier wysoki to juz wszyscy wysocy?
allegro one i inpost ogarnely temat. DHL i orlen musza sie jeszcze ogarnac. Bo prosta obsluga (niewprowadzanie numeru tel jest na wielki plus), ale inne rozwiazania (a raczej ich brak) juz niestety nie. Cos za cos...