Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem kurtkę i rozdarła się pod pachą na szyciu. Chce ja odesłać i czy mogę to zrobić przez paczkomat ?
Mozna przez paczkomat ale najpierw zgłoś wadę kurtki sprzedającemu, czasem jest inny adres do zwrotu.
@BARTAS0507 Najpierw porozmawiaj ze sprzedawcą zamiast zaczynać od zwrotu > a może nie uzna reklamacji? > może nie przyjmuje zwrotów przez paczkomat?
@BARTAS0507 Niczego nie odsyłaj w ramach reklamacji, to nie twoja sprawa wg prawa składasz reklamację i czekasz aż sprzedający się wypowie, on ma i musi podjąć decyzję czy odbierze towar na reklamację i jak, możesz odesłać jak się dogadacie i zapłaci on za tą wysyłkę, reklamację najlepiej składać z pomocą Allegro, dyskusja, masz ich pomoc: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
@BARTAS0507 Tak, posłuchaj forumowego "podpuszczacza " i zacznij od awantury > łatwiej się dogadać "na spokojnie" ze sprzedawcą > na awanturę (dyskusję) masz jeszcze czas
Nie słuchaj zioła bo to ktoś co nienawidzi kupujących,
@BARTAS0507 najlepszym rozwiązaniem jest skontaktowanie się ze sprzedającym w tej sprawie. Dopytaj, w jaki sposób wygląda u niego reklamacja i jak masz odesłać produkt. 🙂
@BARTAS0507 Ja lubię kupujących > nie mam dyskusji, negatywów itp. > ze mną nie trzeba uciekać się do awantur > wszystko jest załatwiane kulturalnie, przez maila lub telefon > świadczą tym moje oceny > natomiast kiciuś jak nie podpuści do awantury to ma dzień stracony i nieprzespaną noc > oraz brak o/r/g/a/z/m/u😂🤔