Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem od sprzedającego lokalnie baterię do odkurzacza która przyszła niesprawna i nie wyglądała na nową. Rozpocząłem czat ze sprzedającym i sprzedający powiedział, że jak mu ją odeślę i on sprawdzi po zdjeciach(które rzekomo zrobił przed wysyłką ) czy to ta bateria to zwróci pieniądze. Po odesłaniu baterii stwierdził, że to nie ta bateria. Co mam zrobić w takiej sytuacji?
Prosze o pomoc.
Dziękuję
@komancz27 a Ty zrobiłeś zdjęcia przed odesłaniem? Zgłoś problem z przedmiotem.
Zrobiłem zdjęcia. Chciałem sie skontaktować z allegro ale po napisaniu problemu trzeba zaznaczyc z listy przedmiot sprny a zakup z alegro lokalnie nie widac tego przedmiotu. Wszystkie inne zakupy widać.
Tak, zacznij rozmawiać z pomocą Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
Dzięki za link. Kliknąłem i niestety z całej listy rozwinietej nie ma przedmiotów zakupionych z allegro lokalnie. Wszystkie inne zakupy widać. Czyli nie mam co odhaczyć a ręcznie nie mozna wpisać.
@komancz27 a w zakładce kupione nie masz możliwości wybrania zgłoś problem z zakupem?
A dzięki. Jest, napisałem. Napisane jest tam , że po 24h jak się nie dogadam ze sprzedającym to będę się mógł do nich, allegro zgłosić. Na razie przyciski do nich jest widoczny ale nie aktywny. Zobaczymy co po tych 24h.