anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odzyskać pieniądze od nieuczciwego sprzedającego z allegro lokalnie.

komancz27
#7 Wielbiciel#

Kupiłem od sprzedającego lokalnie baterię do odkurzacza która przyszła niesprawna i nie wyglądała na nową. Rozpocząłem czat ze sprzedającym i sprzedający powiedział, że jak mu ją odeślę i on sprawdzi po zdjeciach(które rzekomo zrobił przed wysyłką ) czy to ta bateria to zwróci pieniądze. Po odesłaniu baterii stwierdził, że to nie ta bateria. Co mam zrobić w takiej sytuacji?
Prosze o pomoc.
Dziękuję

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Client:44052296
#21 Demiurg#

@komancz27 a Ty zrobiłeś zdjęcia przed odesłaniem? Zgłoś problem z przedmiotem.

oznacz moderatorów

komancz27
#7 Wielbiciel#

Zrobiłem zdjęcia. Chciałem sie skontaktować z allegro ale po napisaniu problemu trzeba zaznaczyc z listy przedmiot sprny a zakup z alegro lokalnie nie widac tego przedmiotu. Wszystkie inne zakupy widać. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tak, zacznij rozmawiać z pomocą Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów

komancz27
#7 Wielbiciel#

Dzięki za link. Kliknąłem i niestety z całej listy rozwinietej nie ma przedmiotów zakupionych z allegro lokalnie. Wszystkie inne zakupy widać.  Czyli nie mam co odhaczyć a ręcznie nie mozna wpisać. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@komancz27 a w zakładce kupione nie masz możliwości wybrania zgłoś problem z zakupem?

oznacz moderatorów

komancz27
#7 Wielbiciel#

A dzięki. Jest, napisałem. Napisane jest tam , że po 24h jak się nie dogadam ze sprzedającym to będę się mógł do nich, allegro zgłosić. Na razie przyciski do nich jest widoczny ale nie aktywny. Zobaczymy co po tych 24h.

oznacz moderatorów