anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odzyskać pieniądze od sprzedajacego, za odesłany przedmiot?

GRZECH101_10
#7 Wielbiciel

W dniu 13 września otrzymałem przesyłkę od Krzysztofa Maciejewskiego, zakupiona wieża DVD DR-815 Onkyo. Niestety sprzęt został przesłany ze zniszczonym wnętrzem /zdruzgotany mechanizm napędu laserowego czytnika płyt. Odesłałem przesyłkę do sprzedającego i przekazałem dowód nadania inpost. Od tamtego czasu nie mam kontaktu ze sprzedającym, nie otrzymałem też zwrotu zapłaconej wartości wieży. Na moje wiadomości sprzedający nie odpowiada również e-mailowo.

Proszę o pomoc.                                                 Grzegorz Tomasiewiczwnętrze odebranej wieży po otrzymaniiu przesyłkiwnętrze odebranej wieży po otrzymaniiu przesyłkiwnętrze wieżywnętrze wieżyelementy mechaniki lasera połamaneelementy mechaniki lasera połamane

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@GRZECH101_10 reklamowałeś czy poprostu odesłałeś ? napisz coś więcej, uszkodził się w dostawie czy raczej sprzedawca taki wysłał ? sprzedawca podał na jaki adres odesłać ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

GRZECH101_10
#7 Wielbiciel

Reklamowałem i sprzedawca sie zgodził na przyjecie zwrotu, zwrot wysłałem InPostem na mój koszt. Załączam dowód nadania zwrotu.                    GrzegorzZrzut ekranu (135).png

oznacz moderatorów