anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odzyskać pueniądze

Client:107439219
#7 Wielbiciel#

Zostałam okradzina 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

az1rael
#21 Demiurg#

jak zakup przez fałszywy link poza allegro to była se ta kasa zostaje zawiadomienie na policji o popełnieniu przestępstwa z art 286kk

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Wyrazy ubolewania,  ale  nie ma się  czym chwalić.  Każdemu może się zdarzyć...😡

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

To zależy od człowieka . Wychowałam dzieci tak by na to uważały. Męża przez 17 lat nie dałam rady tak wychować xD. Jeszcze nie dawno mojego maila podał jakiejś babie z F-B tylko dlatego, że niby chciała coś kupić , nosz jak tu nie pogryźć? Ze 2 lata informuję go o każdej formie przekrętu po kilka razy, powinien znać większość metod.  A nawet przy takim banale dzwonka alarmowego brak... Dobrze, że korzysta tylko z mojego konta i tylko ja płacę online...

Banki rozsyłają specjalne powiadomienia na temat tego typu metod. W każdym z moich były albo powiadomienia, albo banery czy wiadomości. Może Allegro też by mogło coś więcej...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@AnnaG-Antyki  mnie też to dziwi, ze Allegro nie prowadzi takich kampanii, przecież tylko promil oszukanych napisze na forum i dowie się, że link nie było do Allegro,a cała reszta opowiada znajomym, że została oszukana na Allegro

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

No tak po tej wypowiedzi przestało mnie to dziwić. Wystarczy posłuchać co ludzie już mówią o zakupach tu jak i sprzedaży. Rzeczywiście im to bez różnicy. Gorzej nie będzie...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów