Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zostałam okradzina
jak zakup przez fałszywy link poza allegro to była se ta kasa zostaje zawiadomienie na policji o popełnieniu przestępstwa z art 286kk
Wyrazy ubolewania, ale nie ma się czym chwalić. Każdemu może się zdarzyć...😡
To zależy od człowieka . Wychowałam dzieci tak by na to uważały. Męża przez 17 lat nie dałam rady tak wychować xD. Jeszcze nie dawno mojego maila podał jakiejś babie z F-B tylko dlatego, że niby chciała coś kupić , nosz jak tu nie pogryźć? Ze 2 lata informuję go o każdej formie przekrętu po kilka razy, powinien znać większość metod. A nawet przy takim banale dzwonka alarmowego brak... Dobrze, że korzysta tylko z mojego konta i tylko ja płacę online...
Banki rozsyłają specjalne powiadomienia na temat tego typu metod. W każdym z moich były albo powiadomienia, albo banery czy wiadomości. Może Allegro też by mogło coś więcej...
@AnnaG-Antyki mnie też to dziwi, ze Allegro nie prowadzi takich kampanii, przecież tylko promil oszukanych napisze na forum i dowie się, że link nie było do Allegro,a cała reszta opowiada znajomym, że została oszukana na Allegro
No tak po tej wypowiedzi przestało mnie to dziwić. Wystarczy posłuchać co ludzie już mówią o zakupach tu jak i sprzedaży. Rzeczywiście im to bez różnicy. Gorzej nie będzie...