Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, kupiłem na raty w allegro kilka przedmiotów ale jeden nie spełniał moich oczekiwań więc zwróciłem do sprzedawcy. Sprzedawca przeleał pieniądze na konto allegro Pay a oni przelali środki do banku lecz tu się zaczyna problem. Ja dwa dnie wcześniej spłaciłem ten kredyt w banku i konto zostało zamknięte 16.10.2023. A przelew od allegro Pay poszedł 18.10.23. Tak więc odbił się i wrócił bo technicznie jest to niemożliwe żeby został zaksięgowany w banku. Niestety allegro finanse twierdzi że oni zrobili zwrot i koniec tematu. Szczerze czuję się bezradny w tej sytuacji. Nie wiem co mam robić.
@lucjan72 jeżeli płaciłeś przez allegro pay to powinieneś mieć nadpłatę. Uzupełnij konto w zakładce opcje do zwrotu nadpłat i do 3 dni powinno wrócić na wskazane konto
Nie zaczyna się problem po spłacie części zakupu sprzedajacy zwraca środki do Allegro pay. Masz zamknięte konto to powinny wrócić do Allegro Pay. Masz rację musiał przelew wrócić i niech nie rżną "głupa". Ty powinieneś zmienić w panelu na prawidłowy nr konta w banku.
Z Allegro Pay sp. z o.o. możesz się skontaktować:
1) listownie, pisząc na adres: Allegro Pay sp. z o.o., ul. Wierzbięcice 1B, 61-569 Poznań;
2) telefonicznie, gdy zamówisz rozmowę na stronie: https://allegro.pl/pomoc/kontakt;
3) poprzez Formularz Kontaktowy.
@lucjan72 sprawdziłam to i sprawa została już wyjaśniona w korespondencji e-mail (sprawa nr 36963583), operator zlecił zwrot i środki zaksięgują się na Twoim koncie w ciągu 2 dni roboczych.