Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy istnieje możliwość przywrócenia widoku cen brutto na business.allegro.pl? Chcę aby domyślna cena, którą widzę była ceną brutto a nie netto. Po co ta zmiana? Kto o to prosił?
Na Allegro Business ceny są wyświetlane jako netto. Cena brutto jest widoczna pod ceną netto. Niestety, nie ma możliwości przywrócenia widoku z cenami brutto na stronie Allegro Business.
Jak zwykle brak szacunku do klientów. To klient powinien móc zdecydować czy chce widzieć ceny netto czy brutto. W ustawieniach konta powinna być opcja przełączania widoku ceny.
100 procent racji z przedmówcą, jest to nic innego jak zwykły trick który ma zwiększyć obrót.
@ekreator @dbg-inwestment @orange_helium zmieńcie se widok na Prywatny i po sprawie, ja tak dalej kupuje na firmę, przynajmniej widzę wszystkie zakupy 🙂
Zdaje się, że po przełączeniu na widok prywatny znikają pewne oferty dedykowane dla nabywców firmowych.
@orange_helium to działa w drugą stronę, w widoku firmowym nie widać ofert od firm co nie wystawiają faktur, oraz prywatnych 🙂
Więc mając widok prywatny, macie wszystkie oferty, ceny brutto, i wszystkie zakupy widoczne 🙂
To po co widok firmowy?
Wydaje mi się, że kiedyś (ale to się mogło zmienić) po przełączeniu na widok prywatny, nie widziałem pewnych ofert (tylko dla firm).
@orange_helium w widoku firmowym nie wyświetlamy ofert, w których sprzedawca nie wystawia faktury. Natomiast w widoku prywatnym ofert skierowanych wyłącznie dla biznesu.