anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak przywrócić ceny brutto na stronie business?

ekreator
#1 Nowicjusz

Czy istnieje możliwość przywrócenia widoku cen brutto na business.allegro.pl? Chcę aby domyślna cena, którą widzę była ceną brutto a nie netto. Po co ta zmiana? Kto o to prosił?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@ekreator 

Na Allegro Business ceny są wyświetlane jako netto. Cena brutto jest widoczna pod ceną netto. Niestety, nie ma możliwości przywrócenia widoku z cenami brutto na stronie Allegro Business.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

orange_helium
#7 Wielbiciel

Jak zwykle brak szacunku do klientów. To klient powinien móc zdecydować czy chce widzieć ceny netto czy brutto. W ustawieniach konta powinna być opcja przełączania widoku ceny.

oznacz moderatorów

dbg-inwestment
#7 Wielbiciel

100 procent racji z przedmówcą, jest to nic innego jak zwykły trick który ma zwiększyć obrót. 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ekreator @dbg-inwestment @orange_helium zmieńcie se widok na Prywatny i po sprawie, ja tak dalej kupuje na firmę, przynajmniej widzę wszystkie zakupy 🙂

kostas11_1-1759422239929.jpeg

orange_helium
#7 Wielbiciel

Zdaje się, że po przełączeniu na widok prywatny znikają pewne oferty dedykowane dla nabywców firmowych.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@orange_helium to działa w drugą stronę, w widoku firmowym nie widać ofert od firm co nie wystawiają faktur, oraz prywatnych 🙂

Więc mając widok prywatny, macie wszystkie oferty, ceny brutto, i wszystkie zakupy widoczne 🙂

orange_helium
#7 Wielbiciel

To po co widok firmowy?
Wydaje mi się, że kiedyś (ale to się mogło zmienić) po przełączeniu na widok prywatny, nie widziałem pewnych ofert (tylko dla firm).

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@orange_helium w widoku firmowym nie wyświetlamy ofert, w których sprzedawca nie wystawia faktury. Natomiast w widoku prywatnym ofert skierowanych wyłącznie dla biznesu.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów