Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem ze sprzedającym AllegroRetail. Sprzedający zarejestrowany w Czechach, wysyłka również z magazynu z Czech. Według mnie sprzedawca prowadzi nieuczciwą politykę sprzedaży. Wystawia towary w bardzo atrakcyjnych cenach dla kupujących, a po zakupie towar niestety nie zostaje wysłany. Po zakupie produktów dwa razy dzwoniłem na infolinię i informowali mnie że cena jest aktualna i że towar jest pełnowartościowy/nowy. Aktualnie w sprawie dwóch produktów toczy się dyskusja, póki co bez szału. Allegro kazało mi wyznaczyć termin ostateczny na wysyłkę przez sprzedającego towaru. Sprzedający wystawia kupiony przeze mnie towar ponownie pod tym samym numerem oferty z dużo wyższą ceną, a mojego nadal nie wysyła. Prawdopodobnie sprawa zakończy się tak, że sprzedający i tak nie wyślę towaru i będzie zmuszony oddać mi pieniądze. Ale nie ukrywajmy że w tej cenie nie dostanę takiego towaru.
Jak zwróci środki to więcej już nic nie osiągniesz, możesz iść do sądu tylko.
A tak właśnie myślałem ale szkoda zachodu. Ogólnie firma jest jakimś gigantem jak chodzi o sprzedaż wysyłkową w Czechach A od któregoś tam roku stali się częścią Allegro także walka z wiatrakami.
Kolejny dowod na to, że ekspansja Allegro na innne kraje w pogoni za zyskami, jest niekorzystna dla kupujących z Polski.
Po prostu wystawia negatywa po zakończeniu dyskusji i zwrocie pieniędzy przez Allegro protect bo wątpię żeby wypłacili mi od razu