anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak rozwiązać problem

Client:29083383
#7 Wielbiciel

Mam problem z płatnością system rozpoczyna proces i się blokuje próbując zweryfikować problem zrobiłam zamówienie ponownie i wystąpił ten sam problem. Chce opłacić jedno zamówienie a drugie anulować. 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Client:29083383. Jeśli chcesz anulować zakup, to przejdź do zakładki Moje zakupy i przy wybranym zamówieniu kliknij Szczegóły zakupu a następnie [anuluj zakup]

Sprawdzę z czego wynika problem z płatnością i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią w tej sprawie. 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Client:103938429
#8 Zapaleniec

Odpowiadam bo mam ten sam problem i to powtarza się często nie mogę opłacić zakupu bo nie jestem przekierowana na stronę banku. Mąż ze swojego konta ma taki sam problem czy ktoś to w końcu rozwiąże powtarza się to co jakiś czas

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:29083383 @Client:103938429 Proszę, abyście zaktualizowały aplikację Allegro do najnowszej wersji. 
@Client:29083383 Jeśli zostajesz przekierowana na stronę banku lub do operatora, to oznacza, że problem występuje po ich stronie - w takim wypadku sugeruję kontakt z bankiem lub operatorem płatności. 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

To nie jest wina banku dzieje się to co jakiś czas i to jest z winy allegro. Bo to Allegro nie przekierowuje na stronę banku i nie ma wtedy mozliwości opłacenia zakupu 

oznacz moderatorów

Client:29083383
#7 Wielbiciel

Niestety opcja Anulowania płatności nie jest dostępna po wejściu w zakup.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Jak wejdziesz w opcję moje zakupy to to po prawej stronie przy produkcie który zakupiłeś są trzy kropki i tam powinna być opcja anuluj zakup

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Odpowiadam bo mam ten sam problem i to powtarza się często nie mogę opłacić zakupu bo nie jestem przekierowana na stronę banku. Mąż ze swojego konta ma taki sam problem czy ktoś to w końcu rozwiąże 

oznacz moderatorów