Mam problem z płatnością system rozpoczyna proces i się blokuje próbując zweryfikować problem zrobiłam zamówienie ponownie i wystąpił ten sam problem. Chce opłacić jedno zamówienie a drugie anulować.
Cześć, @Client:29083383. Jeśli chcesz anulować zakup, to przejdź do zakładki Moje zakupy i przy wybranym zamówieniu kliknij Szczegóły zakupu a następnie [anuluj zakup].
Sprawdzę z czego wynika problem z płatnością i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią w tej sprawie.
Odpowiadam bo mam ten sam problem i to powtarza się często nie mogę opłacić zakupu bo nie jestem przekierowana na stronę banku. Mąż ze swojego konta ma taki sam problem czy ktoś to w końcu rozwiąże powtarza się to co jakiś czas
@Client:29083383 @Client:103938429 Proszę, abyście zaktualizowały aplikację Allegro do najnowszej wersji.
@Client:29083383 Jeśli zostajesz przekierowana na stronę banku lub do operatora, to oznacza, że problem występuje po ich stronie - w takim wypadku sugeruję kontakt z bankiem lub operatorem płatności.
To nie jest wina banku dzieje się to co jakiś czas i to jest z winy allegro. Bo to Allegro nie przekierowuje na stronę banku i nie ma wtedy mozliwości opłacenia zakupu
Niestety opcja Anulowania płatności nie jest dostępna po wejściu w zakup.
Jak wejdziesz w opcję moje zakupy to to po prawej stronie przy produkcie który zakupiłeś są trzy kropki i tam powinna być opcja anuluj zakup
Odpowiadam bo mam ten sam problem i to powtarza się często nie mogę opłacić zakupu bo nie jestem przekierowana na stronę banku. Mąż ze swojego konta ma taki sam problem czy ktoś to w końcu rozwiąże