Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam szafkę wszystko z szaflą ok. Przy dostawie firmowym samochodem rozlało się bardzo dużo oleju na kostkę (mam zdjecia). Kierowca mówił że mają taki problem i zgłaszał szefowi ale nic z tym nie robił. Rozmawiałam z Panią o tym i wysłałam zdjecia obiecała załatwić sprawe ale od miesiąca brak odzewu. Za szafkę zapłaciłam przelewem.
@reniek1988 straż miejska, lub bez poproś o numer i z polisy OC auta, pewnie weźmiesz firmę, wystawią rachunek za czyszczenie i ubezpieczyciel Ci odda 😄 co ma do tego że za szafkę płaciłeś przelewem ?
Należało od razu spisać gościa.
A firma ?
@reniek1988 W zasadzie jak to była dostawa autem firmowym z zakupu na Allegro i masz zdjęcia (dowody) poproś Allegro o pomoc, otwórz mu dyskusję, opisz tam problem i z pewnością gość zareaguje.
Jakim firmowym samochodem? Z jaką panią rozmawiałaś? Co masz na potwierdzenie tego zgłoszenia??
Nawet podczas kontroli drogowej za stan techniczny pojazdu ODPOWIADA KIEROWCA
Zakup, dostawa , czy od firmy czy nie to wszystko moim zdaniem nie ma tu kompletnie znaczenia.
Należało od razu wezwać straż miejska lub policje albo dogadać sie z kierowca i brać od kierowcy kase za czyszczenie kostki a reszte z szefem to już mógł sobie kierowca wyjaśniać
Też uważam że to nie jest sprawa która dotyka Allegro dlatego jestem zdziwiona że jakaś pani coś obiecała ale nie wiadomo kto to był i co miał zrobić. Nawet jeśli auto było oklejone allegro (a może to był DHL?) to nic nie zmienia. Allegro tu no jest strona