anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak się wylogować z konta?

MAMY ROZWIĄZANIE!
husky1979
#1 Nowicjusz

jak sie wylogowac z konta????

oznacz moderatorów
29 ODPOWIEDZI 29
Elektrobosek
#9 Pomysłodawca

No patrzcie... rzeczywiście wyloguj na dole... znowu coś namieszali bo kiedyś tam było, teraz mam zamknij. Menu wygląda znowu całkiem inaczej. Ja nie wiem za co oni im płacą, ale im dalej w las tym więcej **piiip**yzmów wymyślają.

Screenshot_2021-07-31-09-33-08-629_com.android.chrome.jpg

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Elektrobosek niczego nie zmienialiśmy w sposobie wylogowywania się, u mnie (sprawdzone na dwóch przeglądarkach i w aplikacji) wygląda to tak. 

la_nika_0-1627737133978.png

Proszę spróbuj skorzystać z innej przeglądarki.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
monstrosay
#7 Wielbiciel

Litości znowu sie nie da - nie ma tej funkcji. Proszę o informacje bo w koncie nie ma opcji wyloguj. 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Przecież jest.😁 Masz poniżej "rady".

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@monstrosay spróbuj proszę na innej przeglądarce i wyczyść pamięć podręczną oraz pliki cookies. Ta opcja na pewno jest dostępna po wejściu w "konto". Sprawdzałam w aplikacji, na dwóch przeglądarkach i wszędzie mogę się wylogować z konta.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
malgorzata_gm1
#1 Nowicjusz

Witam.Zeby bylo latwiej to prosze podac z jakiej przegladarki skorzystac ,bo w chrom i edge jest zle pokazuje sie tylko na 80%. 

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie rozumiem? U mnie działa normalnie. Tylko wygląd zakładek jeszcze bardziej zepsuli. Mało im kuźwa było, że w zakładkach ZAKUPY i SPRZEDAŻ Allegro główne i Allegro lokalne były w odwrotnej kolejności i wiecznie omyłkowo się lokalne klikało... Rozliczenia z Allegro, z których standardowy użytkownik korzysta raz w miesiącu nadal się tam mieszczą, ale wypłata środków, z której korzysta się dużo częściej nadal się nie mieści...

To jeszcze zrobili jakieś wielkie badziewne okno, i mózg potrzebuje z 10 sekund więcej zanim w tym badziewiu znajdzie co trzeba kliknąć...

Ale wyloguj zadziałało... Przynajmniej na Edge i Firefoksie.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@malgorzata_gm1 możesz podesłać zrzut ekranu? Ta funkcja powinna działać poprawnie na wszystkich przeglądarkach. Nie odnotowaliśmy innych zgłoszeń w tym temacie. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:59984304
#7 Wielbiciel

Brak dzisiaj możliwości wylogowania z konta allegro na telefonie☹️

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Błąd znany. Jedyne co widziałam, żeby zalecali to aktualizacje. Czy pomaga to nie wiem.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów