anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak sie wyłącza grupowanie ofert w wynikach wyszukiwania ?

Blen
#7 Wielbiciel#

Jak sie wyłącza grupowanie ofert w wynikach wyszukiwania ?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:80340374
#15 Entuzjasta#

@Blen  a Tobie sie kolego szanowny tak czasem serwisy nie pomyliły?

To jest allegro i tutaj kazdy wie lepiej co jest dla Ciebie dobre wiec po co chcesz to rozłączać?

Może jeszcze za chwile bedziesz sie domagać by podczas zamawiania samemu decydować jaki kurier ma Ci paczke dostarczyć?

Kazdy wie lepiej czego potrzebujesz, co masz zobaczyć, co masz zamówić, kiedy bedzie u Ciebie i jaki kurier Ci to dostarczy. Wszystko dla Twojego dobra a Ty jakieś fochy strzelasz

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

No coś Ty, mamy ogromne szczęście, że jeszcze portal nie wpadł na pomysł robienia cyklicznie zakupów za nas. Przecież jakby coś to można odesłać... Czekam aż na to wpadną, to będzie nie wielki wyczyn w porównaniu do poprzednich. A tu trafia się klient chcący mieć WYBÓR - normalnie SZOK xD

Tak na serio wrzaski były od kiedy tylko to badziewie wprowadzili, nic nie pomogło. Mają gdzieś wygodę i zadowolenie kupujących, jeszcze prosto w oczy wciskali teksty w stylu "na pewno się przyzwyczaisz, to dla Twojego dobra". Jakoś do tej pory przyzwyczaiłam się jedynie do większej ilości sklepów, a nie katalogu... Jako sprzedającą mnie to nadal wkurza, portal sam przegnał użytkowników. Jako długoletnią kupującą mnie to powoli zaczyna cieszyć. Mój portfel na tym skorzystał, jakość zakupów często też się poprawiła, a na pewno nie jest gorsza...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

MOJEGRATY5
#12 Orędownik#

Witam.

@Blen Nie da się, koniec i kropka.

@Client:80340374 @AnnaG-Antyki  Jest taki film "Nie patrz w górę", w którym jeden wątek dotyczy rozwoju sztucznej inteligencji do takiego stopnia, że po analizie "chwilowych uczuć i potrzeb użytkownika" dokonywała w jego imieniu zakupu usług i produktów będących "odpowiedzią" na nie. Polecam obejrzeć... A patrząc na to w jakim kierunku "świat zmierza", to wcale niewykluczone, że pewnego dnia Allegro wyśle nam "dla naszego dobra" niezamówioną przez nas przesyłkę i "dla naszego dobra" samo obciąży nasze koto bankowe płatnością za nią. Ludzie idą ze wszystkim "na łatwiznę". A w końcu najłatwiej dokonać wyboru, gdy się nie ma wyboru!

Ale póki co to może lepiej takich pomysłów nie podsuwać, bo a nuż podchwycą i zrealizują. Bo pomimo tego, że ludzie pomstują na wszystkie zmiany wprowadzane od lat, to ja jakoś nie widzę masowego eksodusu tak sprzedawców jak i nabywców i migracji na inne portale, a w każdym razie nie widać tego po cenie akcji jak i wynikach Allegro.

Pozdrawiam. Marek.

oznacz moderatorów